Thule Tact batoh 21 l TACTBP116 - černý

Značka: prodejce neuvedl

Thule Tact batoh 21 l TACTBP116 - černý

Popis produktu

Prostorný batoh s certifikací bluesign®, vyrobený z recyklovaných materiálů, s ochrannou přihrádkou na notebook, několika organizačními kapsami a ochrannými prvky proti krádeži – díky tomu bude váš batoh během denních aktivit v bezpečí.




V polstrované vyvýšené kapse si můžete uložit předměty každodenní potřeby nebo 15,6palcový notebook a v samostatné kapse například tablet či sešity.
Obsah hlavního oddílu je dokonale zabezpečen díky skrytým zipům, otvírání směrem dozadu a chlopni, která se zavírá přes zip a ještě posiluje bezpečnost.
K uložení a uspořádání drobné elektroniky a dalších předmětů slouží několik vnitřních kapes, organizér na drobnou elektroniku a háček na klíče – vše budete mít pohotově po ruce.
Kapsa odstiňující RFID ochrání vaši identitu a osobní údaje.
Vyrobeno z pevného povlakovaného materiálu ripstop s použitím zipů YKK a hliníkových prvků pro větší odolnost.
Skrytá kapsa na zadní straně s uzamykatelným zipem.
Ramenní popruh lze ze spodní části batohu odepnout a ovinout kolem pevného objektu pro zvýšení stupně ochrany před krádeží.
Tento batoh splňuje kritéria standardu bluesign®. Je vyrobený z tkaniny a dalších komponent s certifikací bluesign®, která zaručuje, že byl vyroben způsobem šetrným k přírodním zdrojům a s minimálními dopady na člověka a životní prostředí.
Speciální boční kapsa umožňuje naskenování cestovní průkazky bez nutnosti jejího vyjmutí. Stačí jednoduše přiložit batoh ke skeneru.




Barva: černá
Materiál: polyester s povrchovou vrstvou z PU
Vnější rozměry: 30,0 x 23,0 x 46,0 cm
Prostor pro notebook: 38,5 x 3,1 x 26,5 cm
Objem: 21 l
Hmotnost: 1,14 kg
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Thule
UCPS kód 5438034
UPC kód (EAN) 0085854251969
Pozice v kategorii 197. (v Batohy)
Pozice v kategorii 34611. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.