TOMY - Společenská hra Bláznivé kuličky 2 Plast

Značka: prodejce neuvedl

TOMY - Společenská hra Bláznivé kuličky 2 Plast

Popis produktu

Pokračování klasické hry Bláznivé kuličky prověří koordinaci a zručnost při cestě bludištěm plným nových překvapení. Ovládejte akci pomocí jasně označených tlačítek, otáčejte, natáčejte, navádějte a spouštějte překážky různými způsoby, abyste šroubovací kouli provedli každou z nich.
S tlačítky a kuličkami je potřeba zručnost a obratnost, aby se urychlil pohyb kuliček po náročné dráze. Nastavte si časovač a zjistěte, zda dokončíte dráhu rychleji, než předtím. Manipulujte se vším, co se hýbe, aby se kulička dostala až na konec. Zábavná, ale náročná hra rozvíjí zručnost a koordinaci. Přispěje k posílení vývojových a pohybových dovedností.
Začíná se klikatými schůdky, pohybem každého rovnoběžného stupínku pomáháte kuličce vylézt nahoru. Stačí jeden špatný pohyb a kulička se ocitne v propasti a vrátí se na start.
Další v pořadí je houpačka, která vede do bludiště ruského kola - otáčej s ní sem a tam, abys našel cestu ven a dál do vývrtky. Opatrně otáčej kolečkem, abys podráždil kuličku - je to jako chůze po laně!
Následují další úkoly:  různé překážky, kličkování ve sklápěcím bludišti a závěrečný výstřel do cíle! Hrajte sami nebo se postavte rodině a přátelům! Vyhrává ten, kdo projde bludištěm nejrychleji! Vhodné pro 1+ hráče od 5 let. Nejsou potřeba baterie. Nutná lehká montáž. Hru lze připojit k původní hře Bláznivé kuličky (prodává se samostatně) a vytvořit jedno obří bludiště.
Návod ke stažení zde 
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Tomy
UCPS kód 5067102
UPC kód (EAN) 5011666731097
Pozice v kategorii 86. (v Ostatní společenské hry)
Pozice v kategorii 11576. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.