TOOMIES - Prasátko Peppa s domečkem - set do vany Plast

Značka: prodejce neuvedl

TOOMIES - Prasátko Peppa s domečkem - set do vany Plast

Popis produktu

Zábavte se ve vaně s Peppou Pig.Připravte se na hodiny zábavy ve vaně s hrací sadou Prasátko Peppa s domečkem, která je plná zábavných funkcí. Obsahuje vanu a funkční sprchu v patře a otáčející se pračku v přízemí.
Čtvercová okénka této hračky do koupele skrývají každé jinou nálevku s jedinečným profilem pro zábavu s tříděním tvarů - jedno skrývá trojúhelník, druhé kruh.
Pomocí okénka nalij vodu do stříšky a uvidíš, jak Peppina sprcha ožije a naplní vanu! Posunutím spínače pošli vodu do potrubí a roztoč Peppinu pračku!
Tato hračka do vany je ideální pro malé dětské ručičky a podporuje důvěru ve vodu, vyprávění příběhů, jemnou motoriku i zkoumání příčin a následků.
Před napuštěním vany nebo přidáním vody do hračky zajistěte, aby domeček prasátka Peppy pevně držel na místě, a to přiložením na suchý povrch, bok vany nebo hladké dlaždice.
Ideální dárek k narozeninám nebo Vánocům pro chlapce a dívky od 18 měsíců. Rozměr: 26 x 20 x 8 cmNejsou potřeba žádné baterie.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Toomies
UCPS kód 4407667
UPC kód (EAN) 5011666734159
Pozice v kategorii 80. (v Vodní hračky)
Pozice v kategorii 11546. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.