TOOMIES - Skládací vajíčková rodinka Plast

Značka: prodejce neuvedl

TOOMIES - Skládací vajíčková rodinka Plast

Popis produktu

Představujeme TOOMIES - Skládací vajíčková rodinka, zábavnou hračku, která rozvíjí kreativitu a motorické dovednosti Vašich dětí, zatímco jim poskytne nekonečné hodiny zábavy.
Tato šarmantní sada obsahuje pět vajíček různých velikostí a barev, z nichž každé má na sobě vyjádřenou radostnou tvář rodinného člena - od tatínka a maminky až po malého Sora, žlutého kuřátka, které pípne, když na něj zmáčknete. Děti budou nadšené z toho, jak se vajíčka dokonale skládají do sebe, a učí se tak hravě rozpoznávat barvy a tvary.
Nejenže TOOMIES podněcují dětskou fantazii prostřednictvím role-playing her, ale jsou také ideální pro zábavu ve vodě, jelikož všechny díly jsou navrženy tak, aby milovaly kontakt s vodou. Vajíčka lze použít jako veselé naběračky nebo konvičky, díky čemuž se koupání stane oblíbenou činností.Od 6 měsíců
Největší výhody produktu TOOMIES - Skládací vajíčková rodinka:
Rozvoj motorických dovedností a koordinace - Skládání a rozkládání vajíček podporuje jemnou motoriku a koordinaci ruka-oko.
Učení se rozpoznávat barvy a tvary - Různobarevné a různě velké části pomáhají dětem v rozpoznávání a třídění barev a tvarů.
Podpora kreativity a představivosti - Role  hry s rodinnými členy rozvíjejí dětskou fantazii a kreativní myšlení.
Všestrannost a zábava ve vodě - Vajíčka jsou navržena tak, aby byla zábavná i ve vodě, což z nich činí skvělou hračku pro koupel.
Snadné úklid a skladování - Všechny části se dají snadno složit do jednoho vajíčka pro praktické a kompaktní skladování.
Získejte TOOMIES - Skládací vajíčková rodinka pro své děti a sledujte, jak se jejich dovednosti a kreativita rozkvétají při každé hře.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Toomies
UCPS kód 5955009
UPC kód (EAN) 5011666735644
Pozice v kategorii 105. (v Vodní hračky)
Pozice v kategorii 13385. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.