Tvrzené sklo 5D FULL GLUE na displej HUAWEI P Smart (2019) / Honor 10 Lite - černé

Značka: prodejce neuvedl

Tvrzené sklo 5D FULL GLUE na displej HUAWEI P Smart (2019) / Honor 10 Lite - černé

Popis produktu

Tvrzené / temperované sklo v provedení 5D se liší o klasických 3D skel. Každý kdo měl zkušenost z předchozí generací 3D skel byl určitě zklamán z jeho ceny, ale hlavně z jeho nepoužitelnosti. Z toho důvodu inženýři vyvinuli novou generaci 3D skel. Skla jsou nazývána jako 5D a liší se tím, že jsou tvarována až do krajů displeje, tedy zaoblená. Tato skla jsou vyrobena v prémiové kvalitě, sklo je vysoce kvalitní a balení obsahuje vše potřebné pro jeho instalaci na mobilní telefon.

Jeho tloušťka se pohybuje kolem 0.3mm a díky zvolenému polymeru s tvrdostí 9H jej nejde standadními způsoby poškrábat,. Sklo má umístěnou lepící vrstvu po celé ploše sklíčka. Nejedná se tedy o sklo, které lepí pouze na rámečku. Upozorňujeme, že sklíčko má kolem průhledné části černý rámeček, ten zasahuje až na okraje displeje. Sklo tedy nedoporučuje kombinovat s masivnějšími pouzdry na mobil.

Barva rámečku: ČERNÁ

V případě, že Vám mobil spadne nešikovně na zem, pravděpodobně dojde k prasknutí sklíčka. Není to jeho vada, je to tak záměrně. Při pádu telefonu na tvrdý povrch, je nutné uvolnění energie. K tomu poslouží právě tvrzené sklíčko a díky pohlcení energie dojde k jeho prasknutí. Dochází tak k ochraně touchscreenu nebo displeje telefonu. Taková oprava vyjde na několik tisíc korun a tomu se dá tvrzeným sklíčkem zabránit.

Instalace je velice jednoduchá, není to žádná věda a zvládne to každý. Níže je ke shlédnutí videonávod.

Výhody tvrzeného skla:

vysoce odolné, je velice obtížné jej poškrábat jednoduchá instalace - bez bublinek sklo lepí po celé ploše - full glue tloušťka skla je 0.3mm tvrdost 9H po deinstalaci nezůstávají žádné zbytky lepidla kvalitní ochrana displeje mobilního telefonu během pádu 100% průhlednost (kromě černého rámečku) nemá vliv na dotykovou vrstvu displeje snadné čištění od nečistot odpuzuje vodu balení obsahuje čistící polštářky pro lepší instalaci sklíčka

Kupte toto tvrzené sklo na mobil a my Vám jej zdarma nainstalujeme na displej přímo na prodejně. Akce platí pro přímý prodej na prodejně nebo on-line objednávky s vyzvednutím zboží na prodejně.

Návod na instalaci tvrzeného skla na displej mobilního telefonu
Balistický test tvrzeného skla
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 4493063
UPC kód (EAN) 5900217283386
Pozice v kategorii 33. (v Ochranná skla)
Pozice v kategorii 995. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.