Tvrzené sklo HardGlass Max Lite pro Xiaomi 12T Pro, černá

Značka: prodejce neuvedl

Tvrzené sklo HardGlass Max Lite pro Xiaomi 12T Pro, černá

Popis produktu

HardGlassMax Lite je ochranné sklo, které poskytuje nejvyšší možnou ochranu proti poškrábání. Jeho tvrdost stojí na vysoké úrovni 9H. Leštěné a zaoblené strany skel vyrobené v 3D technologii bezchybně kopírují zakřivené hrany displeje. Tato kombinace a tloušťky 0,3mm zaručuje mimořádnou ochranu proti nárazu.

Díky oleofóbní vrstvě je HardGlassMAX Lite perfektně hladké s dokonalým skluzem prstu. Téměř cítíte, jako byste se přímo dotýkali displeje. Také usnadňuje odstraňování otisků prstů z povrchu displeje a jiných nečistot. Neporušené vizuální efekty a originální sytost zobrazovaných barev je docíleno díky dokonale čisté struktuře skla. Každá vrstva je pečlivě vybrána tak, aby byla zachována nejvyšší kvalita barev a ostrosti.Neuvěřitelná pevnost a nejvyšší tvrdost 9H je docílena temperováním skla při 400 °C. Rychlé a snadné použití je zajištěno díky celoplošnému pokrytí až k okrajům displeje. Díky tomu je přesnost a symetrie správného uchycení daleko jednodušší.HardGlassMax Lite, je k dispozici ve všech barevných variantách, které dokonale odpovídají originálním barevným variantám přístrojů.Všechny použité komponenty pocházejí od kvalitních japonských výrobců. Výrobní procesy HardGlassMax Lite jsou legitimní a plně šetrné k životnímu prostředí.

Hlavní vlastnosti:

  • celeplošné ochranné sklo na displej
  • tvrdost 9H
  • jednoduchá instalace

Souprava obsahuje: 3mk® HardGlassMax Lite, kartičku na rozetření bublin a čistící hadříkyRozměry balení: 19x11x0,8 cm (VxŠxH)Váha: 49,90g

Návod na instalaci skla:

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5227302
UPC kód (EAN) 5903108492966
Pozice v kategorii 51. (v Ochranná skla)
Pozice v kategorii 2733. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.