Velká A4 crossbody kabelka AK2483 - tmavě modrá

Značka: prodejce neuvedl

Velká A4 crossbody kabelka AK2483 - tmavě modrá

Popis produktu

Moderní, velká a nadčasová, prostě jedním slovem SUPER kabelka. Tento kousek je určen pro milovnice velkých crossbody kabelek. Pokud máte ráda velkou kabelkou před tělo a volné ruce, přijde Vám vhod tento praktický kousek. Kabelka je vyrobená z kvalitní pevné ekokůže. Na čelní straně tašky je umístěna funkční přihrádka přes celou šíři kabelky. Přihrádka je na zip, který designově dominuje při prvním pohledu na kabelku. Do kabelky se vstupuje horním zipovým uzávěrem. Vnitřní prostor je rozdělený na dvě části pevnou polyesterovou tkaninou, která sahá zhruba do 2/3 výšky tašky a zároveň slouží jako zipová kapsa pro choulostivé potřeby, které při otevření nejdou na první pohled vidět a také je díky dalšímu zipu ochrání před zloději.Na bočních stranách kabelky jsou rozmístěny celkem tři přihrádky, z nichž dvě jsou volné a jedna větší je na zip. Na zadní straně kabelky nechybí další praktická přihrádka na zip. Pásek přes tělo je nastavitelný až do délky 120 cm. Kovové doplňky jsou stříbrné barvy.
Zapínání: zipZadní kapsa: anoPřední kapsa: anoVnitřní přepážka: ano, se zipemPočet přihrádek: 3Dlouhý pásek přes rameno: anoRozměr (délka x výška x hloubka): 30 x 32 x 12 cmDlouhý pásek přes rameno - délka: nastavitelné do délky 120 cmMateriál: ekologická kůžeZpůsob nošení: přes tělo / crossbodyFormát A4: AnoBarva kovových doplňků: stříbrná
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce EU
UCPS kód 5953806
Pozice v kategorii 855. (v Přes rameno)
Pozice v kategorii 29763. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.