Vyrobce Náramek s lávou, aventurinem a pukaným křišťálem

Značka: prodejce neuvedl

Vyrobce Náramek s lávou, aventurinem a pukaným křišťálem

Popis produktu

Lávový kámen je nazýván také jako krev země. Láva je silným ochranným kamenem, který léčí a uzdravuje. Pomáhá odrážet fyzické a psychické útoky. 


Láva pomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru, ochraňuje před špatnými vlivy a posiluje logické myšlení.


Odstraňuje následky tělesných i duševních traumat.


Aventurin obdivovali již staří Řekové. Dle jejich názoru měl dodávat odvahu a optimismus, schopnost rozpoznávat pravé přátele. V Číně byl ctěn jako "císařský kámen".


V duševní rovině uklidňuje myšlení a pocity. Zmírňuje psychosomatické stavy a potlačuje úzkostné pocity.


Příznivě působí jako všestranný lék na regeneraci a harmonizaci celého organismu, protože aktivuje síly přírody. Jeho specifické působení je zaměřené především na kůži. Příznivě působí i na pokožku vlasů - snižuje padání vlasů. Výborně chrání před prudkým slunečním zářením a léčí jeho následky.


Křišťál je pokládán za nositele čistého "božího" světla. Byl pokládán za klíč k moudrosti a byl používán jako léčivý a magický kámen. Je transformátorem a filtrem energií. Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Harmonizuje čakry a pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma. Položený pod polštář posiluje příjemný spánek.


Křišťál mírní bolesti nervového původu. Urychluje léčení popálenin a kožních nemocí. Jeho hlavním přínosem je však schopnost očišťovat ústrojí krevního oběhu od všech škodlivin. Podporuje prakticky všechny hojivé procesy.


Velikost korálků je 8 a 10 mm.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Vyrobce
UCPS kód 787658
Pozice v kategorii 445. (v Náramky)
Pozice v kategorii 18954. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.