WoodWick Renew Ginger & Turmeric 368 g

Značka: prodejce neuvedl

WoodWick Renew Ginger & Turmeric 368 g

Popis produktu

WoodWick svíčka s exotickou a kořeněnou vůní, která kombinuje pikantní tóny zázvoru a timurského pepře z Nepálu s hloubkou kurkumy a sladkostí pomerančového oleje. Zázvor přináší svěží a teplý nádech, zatímco timurský pepř dodává jemný nádech exotiky. Kurkuma, známá svými zdravotními přínosy, přidává do vůně pocit svěžesti. Pomerančový olej, získaný z upcyklovaných pomerančů, přináší sladký a osvěžující citrusový tón. Tato svíčka nejenže obohacuje váš domov o příjemnou vůni, ale díky dřevěnému knotu, který při hoření vydává jemné praskání, přináší i pocit útulnosti a pohodlí.


WoodWick® ReNew je jedinečná svíčka, která vytváří příjemnou vůni po dobu až 75 hodin. Zároveň splňuje požadavky na ekologickou odpovědnost. Je vyrobena z bio komponentů, včetně materiálů získaných z recyklace a upcyklace, a je obohacena o přírodní esenciální oleje. Dřevěný knot při hoření vydává jemný zvuk praskání. Svíčka je smíchána ze sójového a kokosového vosku bez přídavku barviv a je umístěna v nádobě vyrobené z 55 % recyklovaného skla. Korkový uzávěr pochází z odpovědně vypěstovaných stromů.


Hlava: pomeranč, citrón, anýz, elemiSrdce: zázvor, eukalyptus, skořice, levandule, kurkumaZáklad: pralinka, vanilka, cedrové dřevo, karamel

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Woodwick
UCPS kód 5632415
UPC kód (EAN) 5038581148427
Pozice v kategorii 315. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2580. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.