WoodWick Renew Lavender & Cypress 368 g

Značka: prodejce neuvedl

WoodWick Renew Lavender & Cypress 368 g

Popis produktu

WoodWick® ReNew Lavender & Cypress je svíčka s uklidňující vůní, která kombinuje jemnou francouzskou levanduli, svěží citrón, teplé tóny cedrového dřeva a svěží esenciální olej z cypřiše, získaný upcyklací při stříhání stromů. Levandule přináší květinový nádech, zatímco citrón dodává pocit svěžesti a energie. Cedrové dřevo přináší pocit tepla a pohodlí a cypřiš dodává zemský tón. Tato svíčka obohacuje váš domov o příjemnou vůni, přináší pocit klidu a harmonie, a zároveň dodává pocit svěžesti a tepla.


WoodWick® ReNew je jedinečná svíčka, která vytváří příjemnou vůni po dobu až 75 hodin. Zároveň splňuje požadavky na ekologickou odpovědnost. Je vyrobena z bio komponentů, včetně materiálů získaných z recyklace a upcyklace, a je obohacena o přírodní esenciální oleje. Dřevěný knot při hoření vydává jemný zvuk praskání. Svíčka je smíchána ze sójového a kokosového vosku bez přídavku barviv a je umístěna v nádobě vyrobené z 55 % recyklovaného skla. Korkový uzávěr pochází z odpovědně vypěstovaných stromů.


Hlava: citrónová tráva, bergamot, elemiSrdce: levandule, geranium, tonkové bobyZáklad: cedrové dřevo, cypřiš, balzámová jedle

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Woodwick
UCPS kód 5632417
UPC kód (EAN) 5038581148434
Pozice v kategorii 318. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2614. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.