WTP - Kryt pro iPhone Medvídek Pú s herní aplikací zdarma

Značka: prodejce neuvedl

WTP - Kryt pro iPhone Medvídek Pú s herní aplikací zdarma

Popis produktu

Už jste zatoužili dát svůj iPhone své ratolesti, aby se na chvilku zabavila? Víme, že děti vše rády ochutnají, ožužlají a umazají. Proto společnost Tomy vynalezla tento úžasný ochranný obal, se kterým si dítě může pohrát a zároveň neponičit Váš telefon. Tento kryt je ve tvaru Medvídka Pú, aby se zalíbil Vašemu dítěti.
Stačí si jen do mobilu stáhnout zdarma tuto aplikaci, díky které se medvídek uvnitř hýbe - Stáhnout můžete zde a už si může vaše dítě hrát.
Aplikace zde: https://apps.apple.com/tr/app/busy-bee-fun/id770603282
Po zatřesení s telefonem se Medvídek Pú začne smát a dělat různé obličejové mimiky. Můžete se ho také různě dotýkat na obličeji. V této aplikaci budete moci Medvídka nakrmit medem, dát mu květiny, odhánět včely a nebo si s ním zazpívat písničku. Po vyjmutí telefonu, se z krytu, stává chrastítko s malým zrcátkem. Ochranný obal můžeme díky poutku upevnit například na kočárek, či autosedačku.
Kompatibilní s Apple iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4
Vhodné pro děti od 6m+.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 3559602
UPC kód (EAN) 5011666721968
Pozice v kategorii 3. (v Licenční hračky)
Pozice v kategorii 11709. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.