Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler ve skle velká Calm & Quiet place 567g Modrá

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler ve skle velká Calm & Quiet place 567g Modrá

Popis produktu

Zhluboka se nadechněte a vstupte do světa rovnováhy a klidu s jemnou vůní jasmínu, šepotu pačuli a hřejivého jantarového pižma. Nechte tuto svíčku, aby se stala vaším průvodcem na cestě introspekce, kde se mysl, tělo a duše mohou sladit v dokonalé harmonii. Zatímco hřejivá záře osvětluje místnost, nechte meditativní vůni zklidnit vaše smysly a uzemnit vás v přítomném okamžiku. Ponořte se do klidu a pohody, kterou vám může poskytnout pouze směs jasmínu, pačuli a jantarového pižma. 


Dopřejte si dokonalý zážitek z čistého hoření, intenzivní vůně a krásného designu. Díky 2 knotům ze 100% bavlny se rychleji vytvoří voskové jezírko a vůně se tak rychleji rozvine do prostoru. Svíčku můžete pálit kratší dobu. Skvostné etikety jsou inspirovány ručními ilustracemi. Tato svíčka obsahuje směs hladkého sójového vosku s vysoce kvalitními vonnými oleji a má tak krásnou barvu beze skvrn. Vytváří méně popela než jiné svíčky. Víčko můžete použít jako podstavec pro svíčku. Doba hoření této svíčky je až 100 hodin. 


Hlava: listy mandarinkySrdce: jasmín, cedrové dřevoZáklad: pačuli, santálové dřevo, ambrové pižmo

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5316821
UPC kód (EAN) 5038581143460
Pozice v kategorii 192. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2295. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.