Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler ve skle velká Snow Globe Wonderland 567g Krémová

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler ve skle velká Snow Globe Wonderland 567g Krémová

Popis produktu

Přeneste se do srdce zimní krajiny s Yankee Candle Snow Globe Wonderland. Tato jedinečná svíčka oživuje kouzlo zasněženého ráje, kde sněhové vločky tančí ve vzduchu a svět kolem se mění v tichou klidnou krajinu. Vůně ledové máty okamžitě osvěží vaše smysly, eukalyptus přidává nádech čistoty a cedrové dřevo zahřeje atmosféru, připomínající útulné večery u krbu. Tato svíčka je jako objímání zimního čarování, ideální pro ty, kteří si chtějí užít klidu a míru zimní sezóny, ať už je venku jakékoli počasí. Zapalte ji, zavřete oči a nechte se unášet do světa, kde panuje mír, klid a harmonie.


Dopřejte si dokonalý zážitek z čistého hoření, intenzivní vůně a krásného designu. Díky 2 knotům ze 100% bavlny se rychleji vytvoří voskové jezírko a vůně se tak rychleji rozvine do prostoru. Svíčku můžete pálit kratší dobu. Skvostné etikety jsou inspirovány ručními ilustracemi. Tato svíčka obsahuje směs hladkého sójového vosku s vysoce kvalitními vonnými oleji a má tak krásnou barvu beze skvrn. Vytváří méně popela než jiné svíčky. Víčko můžete použít jako podstavec pro svíčku. Doba hoření této svíčky je až 100 hodin. 


Hlava: ledová máta, badyán, šalvěj, cesmína

Srdce: muškátový oříšek, eukalyptus, levandule

Základ: cedrové dřevo, pralinka, zasněžený mech
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5609715
UPC kód (EAN) 5038581141688
Pozice v kategorii 306. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 2576. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.