Yankee Candle vonná svíčka Signature ve skle velká Midsummer’s Night® 567 g Černá

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Signature ve skle velká Midsummer’s Night®  567 g Černá

Popis produktu

Hledáte mužnou, omamnou a silnou vůni? Pak už nehledejte nic jiného než Midsummer's Night. Tato vůně je vyrobena ze směsi pižma, pačuli, šalvěje a mahagonu. Je to dokonalá kombinace bohatých a zemitých tónů, které udělají dojem na každého, kdo si k ní přivoní. A nemusíte se bát, že by tato vůně byla příliš silná - používáme pouze autentické ingredience a prvotřídní vosk, abychom pokaždé zajistili čistou a konzistentní vůni naplňující místnost. 


Kolekce Signature kombinuje nejlepší vlastnosti svíček Yankee Candle® s moderním designem. Dopřejte si dokonalý zážitek z čistého hoření, intenzivní vůně a krásného designu. Díky 2 knotům ze 100% bavlny se rychleji vytvoří voskové jezírko a vůně se tak rychleji rozvine do prostoru. Svíčku můžete pálit kratší dobu. Skvostné etikety jsou inspirovány ručními ilustracemi. Tato svíčka obsahuje směs hladkého sójového vosku s vysoce kvalitními vonnými oleji a má tak krásnou barvu beze skvrn. Vytváří méně popela než jiné svíčky. Doba hoření této středně velké svíčky je až 90 hodin. 


Hlava: citrusy, byliny, dřevité tony, bergamot, limetaSrdce: levandule, borovice, květiny, šalvějZáklad: cedrové dřevo, vetiver, kuličky jalovce, mech

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5316862
UPC kód (EAN) 5038581129396
Pozice v kategorii 227. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 3338. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.