Yankee Candle vonná svíčka Signature ve skle velká Pink Sands™ 567 g Růžová

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Signature ve skle velká Pink Sands™  567 g Růžová

Popis produktu

Nebe je modré a slunce svítí - máte prsty na nohou zabořené v písku, v ruce drink a nezbývá vám nic jiného než ztrácet čas. Cítíte, jak se vlny rozbíjejí o břeh, slyšíte skřehotání racků a vidíte, jak se v dálce pohupují lodě. Ale co kdybychom vám řekli, že stejný pocit odpočinku a dobrodružství můžete zažít i u sebe doma? Zní to bláznivě, ale je to pravda! Vše co potřebujete je svíčka Pink Sands - tropický útěk přímo ve vašem obývacím pokoji. Pink Sands je zářivá citrusová vůně s tóny sladkých květin a pikantní vanilky. Stačí jen otevřít nádobu, když potřebujete trochu osvěžení nebo dobrodružství, a nechat se unášet!


Kolekce Signature kombinuje nejlepší vlastnosti svíček Yankee Candle® s moderním designem. Dopřejte si dokonalý zážitek z čistého hoření, intenzivní vůně a krásného designu. Díky 2 knotům ze 100% bavlny se rychleji vytvoří voskové jezírko a vůně se tak rychleji rozvine do prostoru. Svíčku můžete pálit kratší dobu. Skvostné etikety jsou inspirovány ručními ilustracemi. Tato svíčka obsahuje směs hladkého sójového vosku s vysoce kvalitními vonnými oleji a má tak krásnou barvu beze skvrn. Vytváří méně popela než jiné svíčky. Doba hoření této středně velké svíčky je až 90 hodin. 


Hlava: citrusy, meloun, bobuleSrdce: vonokvětkaZáklad: vanilka, pižmo, dřevité tóny

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5316863
UPC kód (EAN) 5038581129129
Pozice v kategorii 228. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 3339. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.