Argánové a bambucké máslo 30 ml

Značka: Natura House

Novinka
Argánové a bambucké máslo 30 ml

Popis produktu

Dokonalé spojení arganového oleje a bambuckého másla v jemně zrnito krémové textuře je výživnou bombou pro vaši pokožku. V elegantním malém balení se ukrývá lektvar proti stárnutí, s výraznými hydratačními, zjemňujícími, vyživujícími a regeneračními účinky, které prospívají hlavně suché, zralé i citlivé pokožce.

 

Arganový olej s bambuckým máslem chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy, je vhodný pro všechny věkové kategorie na pleť i na pokožku celého těla, ruce a vlasy. Vaší pokožce navrátí mladistvý vzhled, jemnost a zářivou krásu.

 

Použití:
Nanášejte přiměřené množství másla bříšky prstů na určenou část těla. Máslo se rychle vstřebává, nezanechává na povrchu mastný film a příjemně voní. Před použitím zahřejte máslo ve svých dlaních, aplikace se stane lehčí, máslo pokožka lépe a rychleji absorbuje.

 

Pleť, dekolt, tělo, ruce: Zjemní i tu nejsušší pokožku. Je dobrým omlazujícím prostředkem pro pokožku – zpomaluje tvorbu vrásek a dodává pleti elasticitu a pružnost. Ochraňuje ji před nepříznivými vnějšími vlivy, navrátí mladistvý vzhled, jemnost a zářivou krásu.

 

Vlasy: Nanáší se vlasy nebo na suché, rozdvojené konečky vlasů. Při pravidelném používání vlasy získají lesk, obnoví se jejich struktura a posílí se. Na povrchu vlasů vytváří jemný film, který je ochraňuje před škodlivým slunečním zářením nebo nadměrným teplem z fénů, kulem či žehliček.

Hlavní aktivní složky: bambucké máslo, 100% čistý organický arganový olej

 

Neobsahuje: Parabeny, vosky, silikony, SLS/SLES, PEG/PPG, barviva a minerální oleje

 

99,3% ingrediencí přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,5 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,03 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523380
UPC kód (EAN) 8000921210771
Pozice v kategorii 12. (v Pleťové krémy)
Pozice v kategorii 2866. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.