Bangles.cz Náušnice Růžové Srdce stříbro 925 šperkovní stříbro 925

Značka: prodejce neuvedl

Bangles.cz Náušnice Růžové Srdce stříbro 925 šperkovní stříbro 925

Popis produktu

Milovnice srdcí si přijdou na své. Tyto nádherné náušnice vyrobené ze šperkovního stříbra bez přidání niklu jsou vhodné i pro ty, kteří jsou na stříbrné šperky alergičtí.

 

Symbol srdce dokonale vyniká díky vsazenému růžovému zirkonu.

 

 

Díky nízké hmotnosti jsou náušnice na uchu velmi pohodlné.

 

 

Na ucho se náušnice velice snadno nandavají, neboť jsou závěsné.

 

 

Romantický symbol srdce je naším oblíbeným prvkem, objevíte ho mnohokrát v našich kolekcích náušnic, náramků i řetízků. My bychom k těmto náušnicím volili jednoduchý šňůrkový náramek Zirkonové Srdce, který má prvek taktéž ze šperkovního stříbra. Velikost náramku si můžete jednoduše přizpůsobit.

 

 

Pokud chcete vyjádřit lásku druhé osobě nebo někomu udělat radost jen tak, náušnice doporučujeme jako vhodný dárek. Srdce, jakožto pozitivní symbol lásky, štěstí a naděje, určitě potěší :-).

 

 

Jako dárek k náušnicím obdržíte zdarma originální pytlíček Bangles. cz. V případě, že náušnice někomu darujete, nemusíte kupovat žádné další dárkové balení. V pytlíčku můžete také náušnice bezpečně uschovat v době, kdy zrovna nedělají radost na uchu.

 

 

 

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Bangles.cz
UCPS kód 413095
Pozice v kategorii 1442. (v Náušnice)
Pozice v kategorii 23711. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.