Bezdrátová sluchátka / Lenovo Live Pods LP7 TWS / černé

Značka: prodejce neuvedl

Bezdrátová sluchátka / Lenovo Live Pods LP7 TWS / černé

Popis produktu

Sluchátka připravená na každou výzvu


Lenovo už delší dobu ví, jak potěšit své fanoušky také ve světě hudby a zvuku. Novinka v podání sluchátek LivePods LP7 Vás nadchne svým výkonem, čistým zvukem, zpracováním a hlavně všestranným využitím. Sluchátka mají sportovní charakter a díky konstrukci s poutky za uši nehnutě drží ve všech situacích. Zaručeně však nepřekvapí pouze sportovce, ale všechny, kteří si chtějí dopřát poslech hudby s porcí výkonu, čistého zvuku a hutných basů .


Reproduktory o průměru 13mm mají grafitovou mambránu, která dodává o 60% jasnější zvuk a 75% více basů. Herní čip sluchátek zkrátil lateční dobu na pouhých 60ms. Kromě poslechu se u sluchátek Lenovo Live Pods LP7 počítá také s telefonováním. Každé sluchátko je vybaveno dvojicí mikrofonů s technologií pro odstranění okolních šumů během hovoru Noice Canceling 8.0


 



 


Klíčové vlastnosti Lenovo Live Pods LP7



  • až 32 hodin poslechu s boxem 

  • průměr měniče 13mm

  • latenční doba pouze 60ms

  • dotykové ovládání na bocích

  • handsfree s dvojicí mikrofonů

  • systém odstranění šumů NC 8.0

  • bluetooth 5.0

  • vodotěsné zpracování

  • dobíjecí box s led displejem

  • citlivost 107dB


 


Tvar sluchátek Lenovo Live Pods LP7 je navržen podle ergonomie lidského ucha s důrazem na komfort. Sluchátka perfektně drží v uších, jsou pohodlná při dlouhém nošení a zároveň izolují od hluku okolního prostředí. 


S vypadáváním sluchátek z uší je u Live Pods LP7 konec. Součástí balení jsou tři sady různých velikostí gumiček do uší, aby jste mohli sluchátka ještě lépe přizpůsobit velikosti svého ucha. Konstrukce s poutky za uši zajišťuje, že sluchátka 100% drží v uších během pohybu. Vy se tak můžete během sportovních aktivit soustředit jen na poslech hudby.





Bluetooth verze
5.0


Citlivost
107dB


Odstranění šumů
Noice Canceling 8.0


Průměr reproduktoru
13mm


Kapacita baterie
400mAh


Výdrž na jedno nabití
až 8 hodin


Frekvenční rozsah
20Hz-20KHz


Odpor
32?


Latenční doba
60ms



 


Poslech hudby a telefonování zároveň


Sluchátka Lenovo Live Pods LP7 jsou svým charakterem multifunkční. Využít je můžete také jako handsfree při jízdě v autě, cvičení, běhu nebo videokonferenci. 


Každé sluchátko má na svém těle dva mikrofony. V kombinaci s dotykových ovládáním na bocích sluchátek můžete kdykoliv komfortně přijímat a vyřizovat hovory. S rušným prostředím okolo Vás si během hovoru poradí systém odstranění okolních šumů NoiceCanceling 8.0, který nežádoucí zvuky eliminuje.


 



 


Dotykové ovládání


Sluchátka můžete ovládat na displeji mobilního telefonu, nebo přímo na bocích sluchátek dotykovým ovládáním. Kombinací dotyků lze spustit a zastavit skladbu, přeskočit skladbu, přijmou a odmítnout hovor nebo ukončit párování.


 



 


Dobíjecí box


Každé sluchátko Lenovo LivePods LP7 má vlastní baterii k kapacitou 50mAh, která dodává výdrž až 8 hodin poslechu hudby na jedno nabití. Pro přenášení a zpětné nabíjení sluchátek je určen magnetický dobíjecí box.


Box s kapacitou 400mAh který umožňuje až 4 opakované dobíjecí cykly sluchátek do plné kapacity a tím prodlužuje dobu posluchu až na 32 hodin. Přední strana boxu má led displej s ukazatelem zbývajícího stavu kapacity sluchátek i samotného boxu.


 



 


Vodotěsná sluchátka


Sluchátka Lenovo Live Pods LP7 jsou připravena k poslechu i během venkovních aktivit. Konstrukce sluchátek je vodotěsná s certifikovanou odolností IPX6 a proto se nezaleknou se prachu, potu, dokonce ani vody.


Poslouchat hudbu tedy můžete během koupání, sprchování nebo plavání. Pozor, přenos bluetooth signálu ve vodě se výrazně zkracuje. Proto doporučujeme při plavání sluchátka používat raději v kombinaci s chytrými hodinkami.


 



 


 Obsah balení



  • Bezdrátová sluchátka Lenovo LP7

  • Dobíjecí box 400mAh

  • Dobíjecí kabel pro box miniUSB-C

  • Uživatelský manuál


 


Co je doba latence?


Latence vyjadřuje časovou prodlevu (tj. zpoždění) mezi požadavkem na provedení nějaké akce a okamžikem, kdy je požadavek vyřízen. Čím je latence nižší, tím má uživatel vyšší pocit z rychlosti výpočetního systému. 


Latence (reakční čas, prodleva, zpoždění, anglicky latency) je tedy označení pro dobu uplynulou mezi akcí (výzvou) a reakcí (následkem způsobeným výzvou) v pozorovaném systému.



Co je průměr měniče


Udává průměr reproduktoru (měniče) sluchátka. Větší rozměry se podílejí na kvalitnějším podání reprodukovaného zvuku. 


Co je odpor sluchátek - Impedance


Udává se v ? (Ohm).


Elektrický parametr měničů – odpor celého obvodu v sluchátkách. Tato hodnota je důležitá v souvislosti s výkonem zdroje, z kterého budete sluchátkům dodávat signál. Pro výstupy přenosných přehrávačů, počítačů, notebooků nebo jiných běžných zdrojů signálů jsou lepší sluchátka s nižší impedancí – u přenosných do 100 Ohmů, nejčastěji 32 Ohmů nebo 16 Ohmů. Nižší odpor umožňuje dostatečně vybudit (rozhýbat) měniče i s menším množstvím energie, což například prodlouží výdrž přenosného přehrávače a také umožní dosáhnout potřebné úrovně hlasitosti.


Co je Kmitočtový rozsah/Frekvence







Frequency response – rozsah frekvencí zvuku udávaných v Hz, větší rozsah je lepší.


Udávaný rozsah reprodukovatelných frekvencí je u mnohých audio výrobků docela zavádějící údaj, ale pozor, zvláště u levné kategorie jde o zcela nesmyslné údaje. Jen u omezeného množství profesionálně zaměřených produktů se udává správně – tj. včetně útlumu. Běžně by se totiž frekvenční rozsah měl uvádět s tolerancí ± 3 dB, což je akceptovatelný rozsah. V skutečnosti se až příliš často počítá s tolerancí (útlumem) ± 10 dB, která indikuje, že některé z udávaných frekvencí budou hrát s poloviční hlasitostí, jiné zase s dvojnásobnou.


 







Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Lenovo
UCPS kód 4271224
UPC kód (EAN) 6928760169185

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.