Botanic Guarana - Celá semínka 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Guarana - Celá semínka 100g

Popis produktu

Guarana, s českým názvem Paulinie nápojná, je popínavá rostlina dorůstající výšky až 12 metrů, která se vyskytuje zejména v Jižní Americe. Typické jsou pro ni červené plody s odhaleným černým semenem, které připomínají oči, díky nimž si mezi domorodými kmeny vysloužila přezdívku „oči džungle“. Právě domorodí obyvatelé žijící v oblasti řeky Amazonky také jako první odhalili její povzbuzující a vitalizující účinky, které dodnes využívá celý moderní svět. Působivý stimulační efekt díky čtyřnásobné dávce kofeinu Proč je Guarana tolik účinná v oddalování únavy a stimulaci organismu? Může za to obsah kardiostimulantů teobrominu, teofylinu a zejména pak kofeinu, kterého semínka Guarany obsahují až čtyřikrát více než semínka kávy. Mimo to lze ve složení nalézt také třísloviny, alkaloidy a škrob, minerály, aminokyseliny, vitaminy skupiny B a vitamín C. Guarana celá semena jsou základní surovina s obsahem kofeinu okolo 6 - 7 %, kterou můžete dále libovolně zpracovávat - například namlít a použít do svých oblíbených pokrmů, případně z ní připravit odvar. Pro koho je tato forma vhodná? Všechny, kteří preferují zcela přírodní nezpracovanou formu produktu a chtějí Guaranu zpracovat a dávkovat dle svých preferencí. Jaká dávka zaručí nejlepší účinky? Nejlepším způsobem, jak semínka Guarany používat, je rozemlít je na prášek a poté z nich připravit čaj či silný odvar, případně je přidat do vašeho oblíbeného pokrmu. K zajištění deklarovaných stimulačních účinků konzumujte denně 5 g namletých semínek (přibližně jedna čajová lžička). Semínka kvůli jejich tvrdosti nedoporučujeme kousat ani konzumovat v celku. Při dodržování doporučené dávky vedlejší účinky nehrozí Vzhledem k vysokému obsahu kofeinu je vhodné dodržovat doporučenou denní dávku. Při jejím překročení by se u vás objevit projevy jako je nespavost, poruchy spánku, ale také změny nálad či podrážděnost. Z těchto důvodů by produkt neměly užívat kojící ženy, děti, těhotné ženy a osoby trpící kardiovaskulárními onemocněními.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Brazílie
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606113
UPC kód (EAN) 8595658700782
Pozice v kategorii 10. (v Stimulanty a energizéry)
Pozice v kategorii 2423. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.