Čajoví medvídci

Značka: prodejce neuvedl

Čajoví medvídci

Popis produktu

Víte jaká kombinace příchutí chutná dětem nejvíce? Malina s vanilkou!
Obzvlášť když se podává ve formě medvídků. Medvídky zaléváte horkou vodou. Už na to děti nalákáte. A když přidáte ještě nějaký příběh, budou pít vaše děti s velkou chutí. Navíc příchuť je opravdu nejoblíbenější, vytváří příjemnou chuť, která bude chutnat i rodičům.
Zkuste to! Ukažte dětem kouzelný nápoj – čajové medvídky. Vezmete 1 až 3 barevné medvídky, dáte je do hrnečku, zalijete horkou vodou, zamícháte lžičkou … a nápoj s čajovými medvídky je na světě. Děti se po něm mohou utlouct =)
Složení: glukózový sirup, voda, želatina, cukr, bíla hroznová šťáva koncentrát, extrakt z bílého čaje 1%, rostlinné extrakty: bez, aroma, vosk, ovocný koncentrát: koncentrát jablečné šťávy, meruňková šťáva koncentrát, hrušková šťáva koncentrát.
Nutriční hodnota na 100 g: Energetická hodnota 1500kJ / 352 kcal, Tuky, včetně: - <0,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g., Sacharidy, včetně: 82 g, z toho cukry 73 g, Protein 5g, Sůl 0,07g
Hmotnost: 50 g 
Příchuť pomeranče se skořicí navodí dobrou náladu a probudí tvůrčího ducha.
Kombinace chutí a vůní, která se hodí k podzimu a zimě, ale chutnat bude celý rok. Méďové vám přinášejí nápoj, který díky skvělé kombinaci příchuti zahřeje, utěší rozjitřené emoce a navodí pocit absolutní pohody celé vaší rodině!
Zkuste to! Ukažte dětem kouzelný nápoj. Vezmete 1 až 3 barevné medvídky, dáte je do hrnečku, zalijete horkou vodou, zamícháte lžičkou … a Medvídkový nápoj je na světě.
Složení: glukózový sirup, voda, želatina, cukr, aroma, extrakt z bílého čaje1%, rostlinné extrakty: černá mrkev, kurkuma, vosk, bíla hroznová šťáva koncentrát, ovocný koncentrát: koncentrát jablečné šťávy, meruňková šťáva koncentrát, hruškový džus koncentrát.
Nutriční hodnota na 100 g: Energetická hodnota 1480kJ / 348 kcal, Tuky, včetně: - <0,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g., Sacharidy, včetně: 81 g, z toho cukry 73 g, Protein 5g, Sůl 0,08g
Hmotnost: 50 g 
Čajoví Medvídci s příchutí Granátového jablka
Užijte si chvíli odpočinku a zároveň si dopřejte osvěžující chuť s našimi čajovými medvídky s příchutí granátového jablka. Tito roztomilí medvídci jsou skvělým způsobem, jak si vychutnat šálek lahodného nápoje kdykoliv a kdekoliv.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5522884
Pozice v kategorii 36. (v Čepice)
Pozice v kategorii 33493. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.