Cyklistické brýle KINGSEVEN LS911 ČERNÁ / SKLO ČERVENÉ C11

Značka: prodejce neuvedl

Cyklistické brýle KINGSEVEN LS911 ČERNÁ / SKLO ČERVENÉ C11

Popis produktu

Cyklistické a sportovní brýle pro muže i ženy byly vyvinuty především pro všechny milovníky cyklistiky, ale využití mají při jakémkoliv sportu. Díky svému celorámovému  designu Vás chrání před větrem, prachem a slunečními paprsky.

Ochranné skla jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polykarbonátu s ochranou UV400, které jsou odolné a brání proniknutí škodlivému UVA a UVB záření. Rám brýlí je pak vyroben z materiálu TR90, který se vyznačuje vysokou pevností, nadprůměrnou pružností, tvarovou pamětí, dlouhou životností a nízkou hmotností. Všechny tyto vlastnosti vedou k lehkosti brýlí a vysokému komfortu při nošení. Díky své pružnosti se přizpůsobí jakémukoliv tvaru obličeje. Celková váha dosahuje pouze 30g a při dlouhodobějším nošení se nebudete cítit unaveni.

Cyklistické a sportovní brýle KINGSEVEN mají stylový a moderní design s různými barevnými kombinacemi rámu a ochranných skel. Ochranné skla jsou vyměnitelné. Brýle se dodávají s 1 originálním barevným sklem a 2 náhradními (transparentní + polarizační). K brýlím lze dokoupit  fotochromatické sklo a klip na dioptrická skla.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kingseven
UCPS kód 5035497
UPC kód (EAN) 8594214671108
Pozice v kategorii 1. (v Brýle na kolo)
Pozice v kategorii 2436. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.