Dámská velká prostorná kožená kabelka přes rameno David Jones BA1813 - černá

Značka: prodejce neuvedl

Dámská velká prostorná kožená kabelka přes rameno David Jones BA1813 - černá

Popis produktu

Značka David Jones je pojmenována po francouzském módním návrháři Davidu Jonesovi. Kabelky této značky jsou určené pro ženy jakékoli věkové kategorie, které chtějí vypadat opravdu stylově, sexy a zároveň elegantně v každé situaci.
Originální velká prostorná kabelka z francouzské kolekce. Na první pohled kabelka zaujme netradičním vzhledem - skládané kůže, díky které je zcela originální a velice šmrncovní. Model je nadčasový. Kabelka je vyrobená z měkké ekologické kůže. Ucha jsou 26 cm vysoká, což umožňuje kabelku nosit na rameni. Budete se s ní cítit perfektně ať už půjdete do práce, do města nebo si jen tak sednout s přáteli. Zapíná se zipem. Vnitřní prostor je Vám plně k dispozici s podšívkou bez dělících prvků. Najdete zde tři boční kapsy, z nichž největší je na zip. Do kabelky se vejde formát A4.Vyrobeno z vysoce kvalitní ekologické kůže se stříbrnými kovovými aplikacemi.
Zapínání: zipZadní kapsa: neMateriál: ekologická kůžeVýška ramínka: 26 cmZpůsob nošení: přes ramenoPočet přihrádek: 3Rozměr (délka x výška x hloubka): 44 x 27 x 15 cmRamínko přes rameno: neBarva kovových doplňků: stříbrnáFormát A4: Ano
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Francie
UCPS kód 5165764
Pozice v kategorii 2297. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 29908. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.