Dekoria Koberec Boho krémová/námořnická modrá 200x290cm, 200 x 290cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Koberec Boho krémová/námořnická modrá 200x290cm, 200 x 290cm

Popis produktu

Koberec v boho stylu s abstraktním vzorem a pletenými třásněmi.
Tento na dotek příjemný koberec s měkkým vlasem je určen pro ty, kteří ocení pohodlí a teplo na každý den. Abstraktní vzor, tkané třásně a jemná béžová barevnost mu dodávají jedinečný výraz. Koberec bude skvěle fungovat jako stylový doplněk interiérů zařízených v boho stylu.
Koberec Boho je vyroben z polypropylenu heat set frise s pružnými vlákny označovanými jako "tvarová paměť". Výrobek je vhodný pro alergiky - má antialergické a antistatické vlastnosti. Je voděodolný a snadno se čistí, bude dobře vypadat v každé místnosti, izoluje teplo a tlumí zvuk. Bude proto skvělým řešením pro obývací pokoj nebo ložnici.
Vyrobeno v Belgii.Rozměry : 200 x 290 cm. Složení: Složení: 100% polypropylen heat set frise, vysoká hustota vlasu. Pokyny k čištění: pravidelně vysávejte, skvrny ihned odstraňte mokrou houbou, doporučujeme profesionální chemické čištění.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5807846
UPC kód (EAN) 5400889475589
Pozice v kategorii 106. (v Koberce a koberečky)
Pozice v kategorii 22073. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.