UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Lavice Milton bílá 130x75x45cm, 130 x 73 x 45 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Lavice Milton bílá 130x75x45cm, 130 x 73 x 45 cm

Popis produktu

Masivní, pevná lavice z exotického dřeva damar lakovaná na bílo. Díky své jednoduché formě ji můžeme použít téměř v jakémkoli stylu. Má mimořádně praktické dvě zásuvky, které nám pomohou schovat drobné předměty, jako jsou ubrousky, pero atd. Veškerý nábytek, který prodáváme, je k dispozici v našem skladu a expeduje se ihned po objednání.Nábytek Milton zasíláme smontovaný, celý, zabalený na paletách prostřednictvím přepravní společnosti. S výjimkou stolů, jejichž nohy jsou baleny samostatně. Při převzetí se ujistěte, že jsou balíky na paletách kompletní a nepoškozené. Pokud dojde k viditelnému poškození, kontaktujte nás nebo postupujte podle reklamačního řádu.Materiál: masivní dřevo damarRozměry: šířka 130 cm, hloubka 75 cm, výška 45 cmBarva: bíláKování: kovové
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5231381
UPC kód (EAN) 5902117441149
Pozice v kategorii 43. (v Konferenční stolky)
Pozice v kategorii 604. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.