UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Závěs na řasící pásce wave, šedá, Alara Premium, 145-05

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Závěs na řasící pásce wave, šedá, Alara Premium, 145-05

Popis produktu

Závěsy na řasící pásce Wave jsou dostupné v široké škále barev, vzorů a průhlednosti, aby vyhovovaly všem interiérům, stylům a účelům. Na okně vypadají nádherně a vytváří rovnoměrné, hluboké vlny. Snadná montáž na stropní lištu.
Závěsy mají háčky zasunuté do pásky, vzdálenost mezi nimi je 13 cm. Ke každému závěsu je přiložen vodící provázek s jezdci, které by měly být zasunuty do háčků a poté umístěny do otvoru stropní lišty. Díky tomu jsou vlny vždy v pravidelných rozestupech.
Šířka závěsu se měří od středu okna k vnějšímu okraji stropní lišty. Výška se měří od spodní části lišty k podlaze, pak je třeba odečíst 0,5-2 cm podle preferencí. Pamatujte, že stropní lišta bude vždy viditelná, je to podmínka pro správný provoz systému.
 
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5393431
UPC kód (EAN) 5902582406346
Pozice v kategorii 1404. (v Závěsy)
Pozice v kategorii 17995. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.