Drúzové visačky

Značka: Stříbro 925

Drúzové visačky

Popis produktu

Visací stříbrné náušnice s korunkovým osazením. Stříbro 925/000 a drúza křemene na achátu. Ruční originál z ne dílny.

Velikost kamenů 3x1,5cm

Celková délka 5cm

 

Achát

je považován za kámen harmonie a partnerské věrnosti. Tento velice stálý kámen nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Achát je výborný ochranný kámen pro malé děti.

 

Křemen

je nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Vede k hlubokému pročištění duše a spojené duševní dimenze s myslí. Při meditaci dokáže křemen odfiltrovat všechny rušivé elementy. Křemen uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly. Napomáhá také soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Je kamenem stability, harmonie a prosté čisté krásy. Je to nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Odstraňuje svalové křeče a chrání před radiací. Křemen je vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, protože stejně jako křišťál je nejuniverzálnějším kamenem.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 2,0 cm
Šířka zabaleného produktu 5,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,20 kg
Výrobce Claire Arnold jewelry
UCPS kód 5560681
UPC kód (EAN) 20230014
Pozice v kategorii 680. (v Šperky)
Pozice v kategorii 5114. (v Ruční a umělecká tvorba)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.