UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Gelové černé AIR TPU pouzdro na SAMSUNG M317 Galaxy M31s

Značka: prodejce neuvedl

Gelové černé AIR TPU pouzdro na SAMSUNG M317 Galaxy M31s

Popis produktu

Gelové pouzdro typu AIR není jen tak obyčejné pouzdro. Na první pohled vidíme, že je děrované. To děrování má dva prosté důvody, aby pouzdro umožňovalo telefonu dýchat a zároveň se ochlazovat. Pokud na mobilu "paříte", dost se zahřívá, a pokud jej nechladíte, za chvíli dojde k narušení jeho funkcí díky přehřátí. Toto pouzdro, vybeno z TPU (gelu) tento problém řeší a telefon se bude krásně chladit zcela přirozeně. Pouzdro můžete ohýbat, kroutit a nehrozí, že by došlo k jeho poškození.

Pouzdro je vyrobeno tak, že přesně pasuje pouze na uvedený mobilní telefon. Nelze je použít na žádný jiný. U pouzdra naleznete vždy otvory pro fotoaparát, nabíjecí konektor, sluchátka apod. Nechybí ani výřezy pro ovládací tlačítka telefonu. Pro běžné užívání telefonu není vůbec nutné jej z pouzdra vyndávat. Kryt Vám ochrání u telefonu zadní část, boky a částečně i displej telefonu. Mírně přesahuje přes hranu displeje. Díky dobře zvolenému materiálu se toto pouzdro stává dokonalou ochranou Vašeho mobilního telefonu.

Výhody:

skvěle padne na mobil ochrání proti pádu, odřeninám a škrábancům děrované provedení zaručuje dýchání telefonu a jeho ochlazení

Barevný odstín pouzdra i provedení se může mírně lišit.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 4494365
UPC kód (EAN) 5900217372851
Pozice v kategorii 1024. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 1256. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.