H2 World H2 Immunity® - síla molekulárního vodíku – 30 tablet

Značka: H2 World

H2 World H2 Immunity® - síla molekulárního vodíku – 30 tablet
  • Doplněk stravy pro podporu správné funkce imunitního systému s obsahem kombinace vitamínů a minerálů ve vhodném poměru.
  • Vitamíny C, B1, B6, B9, B12 a zinek přispívají ke správnému fungování imunitního systému, a tím podporují přirozenou obranyschopnost.
  • Sacharidy inulin, trehalóza, xylitol a arabinogalaktany z modřínu opadavého při styku se střevní mikroflórou uvolňují molekulární vodík.
  • Vyrobeno v ČR na základě dlouholetého výzkumu mezinárodního týmu a ve spolupráci s odborníky, vědci a lékaři.
  • Bez přídavných látek jako jsou barviva, aromata, konzervanty; neobsahují laktózu, lepek, GMO, cukr; vhodné pro vegany a diabetiky.
  • Více

Popis produktu

Vitamin C přispívá též k ochraně buněk před oxidativním stresem a k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, kdy současně kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin B 1 (thiamin) je schopen zlepšit funkci imunitního systému a bylo prokázáno, že snižuje riziko cukrovky typu 2, kardiovaskulárních onemocnění, poruch souvisejících se stárnutím, onemocnění ledvin, rakoviny, duševních poruch a neurodegenerativních poruch.

Vitamin B 3 (nikotinamid, niacin) působí jako stavební blok NAD a NADP, oba jsou životně důležité během chronického systémového zánětu. NAD + působí jako koenzym v různých metabolických drahách a jeho zvýšené hladiny jsou nezbytné pro léčbu široké škály patofyziologických stavů.

Vitamin B 5 (kyselina pantothenová) má řadu funkcí, včetně vlastností snižujících hladinu cholesterolu a triglyceridů, zlepšuje hojení ran, snižuje zánět a zlepšuje duševní zdraví.

Vitamin B 9 (kyselina listová, kyselina listová) je nezbytným vitamínem pro syntézu DNA a bílkovin a pro adaptivní imunitní reakci.

Zinek je po železe druhým nejhojnějším stopovým prvkem v lidském těle, je základní složkou jeho struktur a jeho dostatek je nutný ke správné funkci bílkovin. Celé lidské tělo obsahuje asi 2–3 g zinku, z toho je většina ve svalech a kostech a na buněčné úrovni je v jádrech buněk lokalizováno 30–40% zinku, 50% v cytosolu a zbývající část je uložena v membránách.

 

SLOŽENÍ:

Askorbát sodný, kyselina askorbová, zinek (citrát zinečnatý), niacin (nikotinamid), kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), pyridoxin (pyridoxin hydrochlorid), riboflavin, thiamin (thiamin mononitrát), kyselina listová, vitamín B12 (hydroxokobalamin), inulin, trehalóza, xylitol (sladidla), mikrokrystalická celuloza (stabilizátor), extrakt modřínu opadavého (vláknina), stearan hořečnatý (látka protispékavá), extrakt kurkumy (barvivo)

DÁVKOVÁNÍ:

1 – 2 tablety denně, vždy po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku a dodržujte vyváženou stravu a zdravý životní styl. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám.

Zobrazit více

Parametry

počet ks v balení 30
země původu ČR

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 15,0 cm
Šířka zabaleného produktu 10,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce H2 World Health & Beauty Company s.r.o.
UCPS kód 2220509
UPC kód (EAN) 8593085002875

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.