JOKL - Inovativní držák hřebenové latě se závitem 40/260 mm - REVELIT 26 Pozinkovaná ocel. Hřeb se závitem.

Značka: prodejce neuvedl

JOKL - Inovativní držák hřebenové latě se závitem 40/260 mm - REVELIT 26 Pozinkovaná ocel. Hřeb se závitem.

Popis produktu

Držák hřebenové latě je upevňovací díl pro montáž hřebenové latě na šikmých odvětrávaných střechách se závitovým hřebem. Držák je celý vyroben z pozinkované oceli, vyznačuje se velkou pevností a odolností proti praskání. Díky zavitu na hřebu je montáž jednoduchá a precizní. Závit také umožňuje provedení okamžité změny výšky montáže.
Držák hřebenové latě je jako vytvořený pro ty, kteří vyžadují kvalitu a spolehlivost. Vyhotovení z pozinkované oceli zajišťuje, že tento držák je odolný vůči poškození a praskání. Je to produkt, který vydrží dlouho a nadále plní svou funkci.

Montáž je s tímto držákem jednoduchá a precizní. Zavinutí hřebu umožňuje snadnou a rychlou instalaci, a to i se změnou výšky montáže. Žádné komplikace nebo obtíže - tento držák vám umožní dosáhnout dokonalého výsledku bez zbytečného času a úsilí.

Nejenže tento držák umožňuje snadnou montáž, ale také poskytuje efektivní upevnění hřebenové latě. S jeho pomocí můžete dosáhnout stabilní a perfektně vyrovnané latě. Bez ohledu na to, jaké jsou podmínky, tento držák vydrží a bude sloužit svému účelu.

Pokud hledáte produkt odolný a spolehlivý, držák hřebenové latě je to, co potřebujete. Investujte do kvality, která se vyplatí. S tímto držákem bude vaše montážní práce snadná a efektivní. Neexistuje lepší možnost pro upevnění hřebenové latě na vaší střeše.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843474
Pozice v kategorii 34. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41588. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.