JOKL - Ochrana okapového žlabu proti nečistotám - 100 cm, DARIFIX hnědá Hnědá, 1 m

Značka: prodejce neuvedl

JOKL - Ochrana okapového žlabu proti nečistotám - 100 cm, DARIFIX hnědá Hnědá, 1 m

Popis produktu

Ochrana okapového žlabu proti nečistotám - 100 cm
Darifix - univerzální hnědý.nHodí se: pro okapy o rozvinuté šíři 28 cm a 33 cm
Šířka kusu: 175 mm. Délka kusu: 1 m. Barva: tmavě hnědá

Ochrana okapového žlabu je mřížka, která se jednoduše upne na okap. Chrání okap před nežádoucími nečistotami (listí, úlomky větví apod.). Díky nainstalované ochraně okapového žlabu je čištění okapů od nečistot mnohem snazší, účinně se předchází ucpaným okapovým svodům a kanalizace.

Délka kusu 100 cm – montáž k okapu jednoduchým „zacvaknutím“.
Ochrana okapového žlabu je praktický a efektivní výrobek, který jednoduše a rychle zabezpečuje okap proti nežádoucím nečistotám. Tato speciální mřížka se snadno připevní na okap a poskytuje mu dokonalou ochranu před listím, úlomky větví a jinými nečistotami.

Díky instalované ochraně okapového žlabu se výrazně snižuje potřeba pravidelného čištění okapů od nečistot. Mřížka efektivně zachycuje veškerá nečistoty a zabrání jejich pronikání do okapového svodu a kanalizace. Tím předchází ucpaným svodům, které by mohly způsobit nepříjemnosti jako je přetečení nebo únik vody.

Ochrana okapového žlabu je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobému opotřebení.

S její pomocí si můžete ušetřit čas a úsilí potřebné k pravidelnému čištění okapů a zároveň zajistit bezproblémový odtok dešťové vody. Ochrana okapového žlabu je skvělým řešením pro každého majitele domu nebo objektu s okapy, který chce udržet svou kanalizaci a okapy v čistotě a správném stavu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843448
Pozice v kategorii 12. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 42839. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.