JOKL - střešní vikýř univerzální - VISTOLEZ 45 x 55 cm Borovicové dřevo, hliníkový plech sklo

Značka: prodejce neuvedl

JOKL - střešní vikýř univerzální  - VISTOLEZ 45 x 55 cm Borovicové dřevo, hliníkový plech sklo

Popis produktu

VISTOLEZ - střešní vikýř
Střešní výlez VISTOLEZ je vyroben z vakuově impregnovaného borovicového dřeva, s dvojsklem o tloušťce přibližně 15 mm, který je osazen v hliníkovém rámu. Má jednu integrovanou manžetu, která je vhodná pro instalaci na nízké, ale i vyšší profilovavé krytiny. Má dvě ventilační polohy s otvíráním nahoru nebo do boku. Již z výroby jsou panty namontovány na obou stranách pro možnost otevírání zleva nebo zprava. Tento střešní vikýř je určen do střechy se sklonem 15 ° až 60 °.

 Výhody

integrované těsnicí lemování
snadná a jednoduchá montáž
spodní nebo levé otevření (možnost i pravé otevírání)

Střešní výlez VISTOLEZ se používá na šikmých větraných střechách s podkrovím jako výlezové místo na střechu pro kominíky, pokrývače a instalatéry, což umožňuje pravidelné inspekce střech nebo údržbu a evakuaci z vnitřku podkroví na střechu. Střešní výlez také slouží jako osvětlující prvek a  zároveň umožnuje větrat podkroví v šikmé střeše. Díky speciální kovové rukojetí lze křídlo naklonit a uzamknout ve dvou polohách, což zajišťuje účinné větrání podkroví. Kromě toho má panty namontované na obou stranách a tak umožňuje otevření nahoru nebo do strany. Vikýřové okno má univerzální těsnicí manžetu, která umožňuje instalaci výlezu na všechny typy zastřešení.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5927082
Pozice v kategorii 40. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41738. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.