UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Kožená peněženka Wild Things Only pánská, černá, broušený povrch, 964

Značka: prodejce neuvedl

Kožená peněženka Wild Things Only pánská, černá, broušený povrch, 964

Popis produktu

Příjemně prostorná pánská peněženka z broušené kůže. Po okrajích peněženky i v jejích vnitřních částech se nachází zdobení prošitím bílou nití, v pravém dolním rohu čelní strany pak nápis WILD BY LORANZO. Peněženka je orientována na šířku, rozložitelná do strany se zavíráním klopou zdobenou kovem v mosazném odstínu ve dvou polohách zajistitelnou kovovým patentem. Klopou na kovový patent jsou zajištěny také vnitřní části peněženky. Uvnitř nalezneme osm přihrádek na bankovní karty a vizitky, dvě na doklady, dvě skryté kapsy, hlavní prostor pro bankovky rozdělený na dvě samostatné kapsy a prostor na mince uzavřený klopou zPřihrádky na doklady 4xPřihrádky na platební karty a vizitky 8xPřihrádky na bankovky 2xVnitřní kapsa na zip 1xKapsa na mince 1xRozměry: Výška 105 mm, Šířka 120 mm, Tloušťka 20 mm
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Wild Things Only
UCPS kód 5536460
Pozice v kategorii 1076. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 28296. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.