LANBERG USB-A M / F 3.0 kabel 3m, modrý

Značka: prodejce neuvedl

LANBERG USB-A M / F 3.0 kabel 3m, modrý

Popis produktu

LANBERG USB-A M / F 3.0 kabel 3m, modrý

Vysoce kvalitní prodlužovací kabel USB 3.0 od společnosti Langberg je navržen tak, aby umožňoval extrémně rychlé, stabilní a nepřerušované datové spojení mezi stolními počítači / notebooky a tiskárnami, skenery a dalšími multimediálními / periferními zařízeními díky použití moderních komponent a nové generace komunikačního schématu.
Samotné rozhraní USB 3.0 je zpětně kompatibilní s USB 2.0 a poskytuje rychlost přenosu dat až 5 Gb/s, což ve skutečnosti znamená 10krát rychlejší přenos dat ve srovnání s maximální rychlostí přenosu dat předchozího standardu USB 2.0. Produkt také splňuje očekávání i velmi náročných uživatelů, kterým poskytuje stabilní, rychlý nepřerušovaný signál, což se projevuje v patřičně vysokých přenosech.
Díky vysokým standardům a omezením ve fázi výroby a několikastupňovým kontrolám kvality splňuje konečný produkt extrémně vysoké standardy a normy, které jsou s tímto typem kabelů spojeny.
Celkově lze říci, že každý USB kabel Lanberg poskytuje svým uživatelům stabilní, rychlý a nepřerušovaný signál, který se promítá do odpovídajícího vysokého přenosu dat.
Specifikace:
- Konektory:
USB 3.0 AM samec,
USB 3.0 AF samice,
- Maximální přenosová rychlost 4,8 Gb/s,
- Struktura kabelu: (28 / 1P TC + stínicí fólie, + uzemňovací vodič) * 2C + 28 / 1P + 24 / 2C + opletení
- Materiál izolačního pláště: PE,
- Průměr PVC pláště: 5,8 mm,
- Hi-Pot: DC 300V,
- Odolnost: 20m Om / 300V min,
- Pozlacené kolíky,
- Délka 3 m,
- Barva: modrá.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Lanberg
UCPS kód 5644798
UPC kód (EAN) 5901969413823
Pozice v kategorii 3. (v 3 m)
Pozice v kategorii 30479. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.