Lapač listí pro vpusť - košíček, 80 – 125 mm

Značka: prodejce neuvedl

Lapač listí pro vpusť - košíček, 80 – 125 mm

Popis produktu

Univerzální lapač nečistot pro střešní vpusti
Materiál: plast, Průměr: 80 – 125 mm
Lapač listí zachycuje nečistoty, které by mohly ucpat střešní vpusti nebo okapové svody.
Lapač listí se instaluje do střešní vpusti nebo do okapového svodu o průměru 80 – 125 mm.
Brání ucpání kanalizace a okapů nečistotami jako je listí nebo větvičky.
Lapač listí je praktický výrobek, který slouží k zachycení listí a dalšího organického odpadu, který se sbírá na střechách, ve střešních vpustích nebo okapových svodech. Tento výrobek je navržen tak, aby minimalizoval ucpávání střechových vpustí a okapů, zlepšil odtok vody a zabránil poškození střešních konstrukcí.

Lapač listí je vyrobený z odolného a kvalitního materiálu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům a mechanickému namáhání.

Instalace lapače listí je snadná a není potřeba žádných speciálních nástrojů. Jednoduše se umístí do střešní vpusti nebo do okapového svodu.

Lapač listí je vhodný pro různé typy střech a svodů a je kompatibilní s většinou standardních rozměrů vpustí a svodů na trhu.

Díky lapači listí bude váš odtok vody efektivnější a minimalizuje se riziko zanesení střešních vpustí a okapových svodů. Tento výrobek přispívá k dlouhodobé ochraně a bezproblémovému fungování střešního systému, a zároveň šetří čas a snižuje náklady na údržbu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843465
Pozice v kategorii 25. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41534. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.