LEITZ Třídící desky Cosy A4, neprůhledný PP, 3 ks, klidná modrá

Značka: prodejce neuvedl

LEITZ Třídící desky  Cosy A4, neprůhledný PP, 3 ks, klidná modrá

Popis produktu

"Desky Leitz dodají vašemu pracovnímu místu nejen styl a barvu, ale poskytují vysokou úroveň organizace a uspořádání dokumentů. Tyto prémiové desky jsou perfektním doplňkem vašeho domova nebo kanceláře, pomohou vám zůstat produktivní a příjemně naladění po celý den. Díky kombinaci výrobků řady Leitz Cosy v moderním provedení a lákavých matných barvách si můžete připravit příjemný pracovní prostor kdekoliv.

• Neprůhledné desky na dokumenty mají kapacitu až 40 listů papíru (80 g/m2), jsou ideální pro ukládání a přenos citlivých dokumentů
• Štítek pro jasnou identifikaci obsahu, 3 přihrádky pro organizování různých projektů
• Neprůhledné desky A4 jsou vyrobeny z recyklovatelného plastu, materiál neobsahuje kyseliny, aby se předešlo poškození dokumentů
• Kombinujte s ostatními výrobky z řady Leitz Cosy, dopřejte si spojení komfortu domácího pohodlí s nejvyšší kvalitou a vytvořte si příjemné pracovní prostředí.
• Obsahuje: 1 x neprůhledné desky Leitz A4, rozměry (Š x V x H): 229 x 2 x 313 mm, klidná modrá, řada Leitz Cosy, kartonový obal, 47160061"
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Leitz
UCPS kód 1445265
UPC kód (EAN) 4002432125791
Pozice v kategorii 14. (v Kancelářské potřeby a spotřební materiál)
Pozice v kategorii 23602. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.