Minerální solný peeling 300 g

Značka: ALZARA

Minerální solný peeling 300 g

Popis produktu

Minerální solný peeling.

Minerální solný peeling se speciálními oleji, který nabízí přírodní pečující produkt na exfoliaci a omlazení pokožky. Toto minerální složení exfoliuje a detoxikuje tělo. Pomáhá při tónování a zušlechťování textury pokožky. Při absorpci kůží minerály pomáhají s problémy s celulitidou, zvyšují krevní a lymfatický oběh a tónují pokožku. Minerální solný peeling způsobuje svěží pocit a zanechává vaši pokožku čistou, jemnou, svěží a mírně vonící.

Použití: Jemnými krouživými pohyby aplikujte na pokožku a poté opláchněte. Doporučuje se používat jednou až dvakrát týdně.

Složení: Maris Sal (sůl z Mrtvého moře), petrolatum, prunus amygdalus dulcis (sladké mandle) olej, citrusový medica limonum (citron) olej, Simmondsia Chinensis (jojoba) Semenný olej, Sasamum Indicum (sezam) Semenný olej, Speciální směs esenciálních olejů, Topopherol (vitamín E).

 
 

 

Zobrazit více

Parametry

země původu Jordánsko

Detaily produktu

Výrobce ALZARA
UCPS kód 3163837
UPC kód (EAN) 6253501240985
Pozice v kategorii 2. (v Peelingy)
Pozice v kategorii 3192. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.