Mint Rugs - Hanse Home koberce Kusový koberec Allure Olive-Green/Cream - 80x150 cm

Značka:

Mint Rugs - Hanse Home koberce Kusový koberec Allure  Olive-Green/Cream - 80x150 cm

Barva:

Zelená

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

Koberec Allure 104394  Olive-Green/Cream na první pohled zaujme velmi dlouhým vlasem, který je charakteristický pro všechny koberce této řady. Poměrně nenápadná zelená barva se výborně hodí pro doplnění nejrůznějších interiérů. Díky vysokému vlasu se tento moderní koberec může pochlubit jemným a měkkým povrchem, který oceníte nejen v ložnicích, ale i v obývacích pokojích a dalších interiérech. Pro výrobu tohoto koberce byla zvolena 100% polypropylenová vlákna.
Zobrazit více

Popis produktu

Koberec Allure 104394 Olive-Green/Cream na první pohled zaujme velmi dlouhým vlasem, který je charakteristický pro všechny koberce této řady. Poměrně nenápadná zelená barva se výborně hodí pro doplnění nejrůznějších interiérů. Díky vysokému vlasu se tento moderní koberec může pochlubit jemným a měkkým povrchem, který oceníte nejen v ložnicích, ale i v obývacích pokojích a dalších interiérech. Pro výrobu tohoto koberce byla zvolena 100% polypropylenová vlákna.
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5203981

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.