Playgro - Dárkový set s chrastítky a kousátky Plast

Značka: prodejce neuvedl

Playgro - Dárkový set s chrastítky a kousátky Plast

Popis produktu

Dárkový set s chrastítky a kousátky je ideálním dárkovým balíčkem pro děti, které se začínají prokousávat a objevují své ruce.Obsahuje čtyři různá chrastítka/kousátka.Nechte své batole chrastit a třást chrastítky z této sady a zvuk bude stimulovat sluch i pohyb miminka. Snadno uchopitelná chrastítka vydávají zvuky cvakání pro sluchovou stimulaci.Vhodné pro děti od narození
Pestrobarevné kousátko žížala nabízí mnoho barevných variant a tvarů. Je snadno uchopitelné malou dětskou ručičkou, jednoduchou manipulací ji děti mohou proměnit v nové tvary. Při zatřesení kousátko zachrasti. Při ohýbání, vydáva cvakavý zvuk.
Žížala obsahuje čtyři gumové díly s texturou, které mají funkci kousátka. Žížala je skvělá pro rozvoj motorických dovedností a fantazie dětí. Díky jednotlivým otáčecím dílům lze žížalu jednoduše proměnit v další a další tvary. Učí děti vnímat principy akce a reakce.
Chrastící míček, který rozveselí každé dítě. Míček je vyroben ze zdravotně nezávadného plastu, který má různé struktury, díky kterým se u miminka rozvíjí hmat. Uvnitř ukrytá rolnička cinká, když je míček v pohybu. Rozvíjí se tak i sluch
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Playgro
UCPS kód 4678412
UPC kód (EAN) 9321104854322
Pozice v kategorii 48. (v Chrastítka)
Pozice v kategorii 605. (v Péče o dítě)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.