Psoristop tekuté mýdlo s extraktem z mahónie 300 ml

Značka: Natura House

Novinka
Psoristop tekuté mýdlo s extraktem z mahónie 300 ml

Popis produktu

Tekuté mýdlo Psoristop je určené pro každodenní, šetrné a jemné umývání pokožky tváře, těla a rukou s kožními problémy (na suchou, psoriatickou, citlivou a na běžné kosmetické výrobky intolerantní pokožku).

Mýdlo obsahuje vysoký podíl velmi vzácného extraktu z mahónie cesmínolisté, který omezuje chaotickou proliferaci (nadměrné bujeni) epidermálních buněk a podporuje farmakologickou terapii psoriázy. Extrakt z olivových listů, panthenol a alantoin zvláčňují a ochraňují pokožku před podrážděním a zčervenáním. Inovativní čisticí základ mýdla je tvořen nejjemnějšími povrchově aktivními čistícími látkami výlučně rostlinného původu, čímž se zaručuje maximální bezpečnost a snášenlivost výrobku a účinné a velmi jemné umytí zasažené pokožky bez vysušení a podráždění.

 

Použití:

Vhodné na každodenní umývání pokožky rukou, tváře a těla. Po smíchání s vodou vytváří mýdlo jemnou krémovou pěnu, která se lehce oplachuje.

 

Aktivní složky: Extrakt z mahónie cesmínolisté, povrchově aktivní čistící látky rostlinného původu, extrakt z olivových listů, panthenol, alantoin

 

99,2% ingrediencí přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

 

BEZ PARFÉMŮ a ALERGIZUJÍCÍCH LÁTEK

 

Neobsahuje: barviva, alkohol, parabeny, glykoly, PEG / PPG / POE, SLS / SLES, alkylsírany, syntetická zahušťovadla, chlorid sodný.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 16,0 cm
Šířka zabaleného produktu 6,5 cm
Délka zabaleného produktu 6,5 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,36 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523367
UPC kód (EAN) 8000921303114
Pozice v kategorii 2. (v Tekutá mýdla)
Pozice v kategorii 2870. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.