Příchytka řezané tašky - nerezový úchyt řezaných tašek (50 ks / bal.) 12,- Kč/ks

Značka: prodejce neuvedl

Příchytka řezané tašky - nerezový úchyt řezaných tašek (50 ks / bal.) 12,- Kč/ks

Popis produktu

Příchytka pro upevnění řezaných tašek je jedinečným a efektivním řešením pro všechny typy skládané betonové a pálené krytiny. Tato příchytka umožňuje snadné a rychlé uchycení řezaných tašek na střeše a poskytuje jim pevnou ochranu proti větru.

Používá se speciální spona vyrobená z nerezové oceli a ocelového drátu, která je navržena přesně pro řezané střešní tašky. Její upevňovací mechanismus je velmi jednoduchý a snadný na použití. Stačí připevnit kovový úchyt ke kraji tašky a ocelový drát zajišťuje jeho pevné uchycení v střešní konstrukci. Tento systém je vhodný jak pro betonové, tak i pro pálené tašky.
Díky této příchytce už nemusíte mít obavy z větru, který by mohl strhnout vaše řezané tašky. Montáž je rychlá a snadná, což vám ušetří čas a usnadní práci. Navíc je příchytka vyrobena z nerezové oceli, takže je odolná proti povětrnostním vlivům a zaručuje dlouhou životnost.
Takže pokud chcete mít jistotu, že vaše řezané tašky zůstanou na svém místě, bezpečně a dlouhodobě, příchytka pro upevnění řezaných tašek je pro vás ten správný výběr. Nejenže poskytuje bezpečí a ochranu, ale její snadná montáž vám ušetří spoustu času a námahy.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843439
Pozice v kategorii 3. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 42832. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.