Příchytka tašky boční pro pálenou krytinu - Inovativní tašková příchytka pro moderní střešní krytinu

Značka: prodejce neuvedl

Příchytka tašky boční pro pálenou krytinu - Inovativní tašková příchytka pro moderní střešní krytinu

Popis produktu

Boční příchytka je perfektním nástrojem pro jednoduché a rychlé upevnění pálené krytiny na střešní lati. Je vyrobena z kvalitního pozinkovaného ocelového drátu, takže je odolná vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Tato univerzální boční spona je vhodná jak pro montáž betonových, tak i pálených střešních tašek. Její montáž je velmi jednoduchá a efektivní, umožňuje rychlé upevnění tašek s bočním zámkem. Přitom její ostrý konec se zatluče do střešní konstrukce a druhý tvarovaný konec se pevně upevní k bočnímu zámku střešní tašky.
Díky této boční příchytce se montáž střešních tašek na okrajích střechy v oblasti svislého i bočního hřebene či v okapní části stává opravdu snadnou a rychlou záležitostí. Můžete se spolehnout na její precizní provedení a kvalitní materiál, který zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti povětrnostním vlivům.
Pokud si přejete dokonalou montáž střešní krytiny, boční příchytka je nezbytným doplňkem, který vám výrazně usnadní práci a zajistí pevné a spolehlivé upevnění vaší střešní krytiny.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843442
Pozice v kategorii 6. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 42835. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.