Přírodní černé bahenní mýdlo 100 g

Značka: ALZARA

Přírodní černé bahenní mýdlo 100 g

Popis produktu

Přírodní černé bahenní mýdlo (s vitamínem E & olivový olej).

Přírodní černé bahenní mýdlo Vám přináší tento přírodní starověký recept pro omlazenou a zdravou pokožku.
Toto přírodní bahenní mýdlo je bohaté na minerály z Mrtvého moře, vitamín E, ovocný olej & mandlový olej. Čistí, hydratuje a osvěžuje pokožku a zároveň zesvětluje kožní skvrny. Efektivní při odstraňování make-upu, nečistot a zmírňuje mastnost pleti.

Nedráždí a nevysušuje i při častém používání. Mýdlo je určeno k každodenímu používaní, jak na mytí celého těla, tak i obličeje. Neobsahuje syntetické parfémy, alkohol ani živočišné tuky. Pro svou jemnost je vhodné na problematické typy pleti jako je přesušená, podrážděná, popraskaná nebo ekzematická pokožka.

Složení: Palmát sodný, palmový kernelát sodný, extrakt z maris limusu, olivát sodný, ovocný olej Olea Europaea (oliva), Maris Aqua (voda z Mrtvého moře), olej Prunus Amygdalus Dulcis (sladké mandle), Tokoferol, parfum (přírodní vůně), BHT.

Zobrazit více

Parametry

země původu Jordánsko

Detaily produktu

Výrobce ALZARA
UCPS kód 3163849
UPC kód (EAN) 6253501240138
Pozice v kategorii 31. (v Mýdla)
Pozice v kategorii 3229. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.