Přírodní krystaly (sůl) z Mrtvého moře - Eukalyptus 500 g

Značka: ALZARA

Přírodní krystaly (sůl) z Mrtvého moře - Eukalyptus 500 g

Popis produktu

Přírodní krystaly z Mrtvého moře.

Koupelové krystaly jsou přírodní pečující recept známý pro relaxaci. Pomáhají zmírnit kožní poruchy, svalovou ztuhlost a zároveň zklidňují nervové napětí a stres.
Krystaly do koupele z Mrtvého moře jsou soli bohaté na minerály smíchané s éterickými oleji, které přispívají ke zdraví a pohodě buněk. Minerály včetně hořčíku, vápníku, draslíku a bromidů podporují relaxaci a zmírňují svalové napětí a záněty, zatímco pokožku zvláčňují a hydratují. Pravidelné používání pomáhá zmírnit kožní onemocnění, alergie, akné, ekzémy a lupénku. Také zmírňuje svalové křeče, ztuhne a bolesti kloubů a zmírňuje artritické a revmatické bolesti.

Osvěžující eukalyptus: Esenciální olej z eukalyptu má osvěžující a chladící účinek na tělo. Pomáhá bojovat a předcházet běžnému nachlazení a chřipce. Čistí mysl a zvyšuje váš pocit pohody.

Potřebné množství soli rozpusťte ve vodě o teplotě 36-38 °C Doporučená doba koupele je 15-20 min. Po koupeli pokožku těla opláchněte vodou a nepoužívejte žádné sprchové gely ani mýdlo.

Dávkování:
Pro relaxaci: 250-400 g soli na 100 l soli, max. 4 týdně
Při kožních problémech (ekzémy, lupénka): 250-300 g soli na 100 l vody, max. 3 týdně

Složení: Draslík, hořčík, sodík, bromid, chlorid, vápník, jód, barvy FD&C a esenciální olej.

Zobrazit více

Parametry

země původu Jordánsko

Detaily produktu

Výrobce ALZARA
UCPS kód 3163831
UPC kód (EAN) 6253501240022
Pozice v kategorii 12. (v Koupelové pěny a soli)
Pozice v kategorii 3186. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.