Rendlík Ristochef Professional Pensofal 16 cm

Značka: prodejce neuvedl

Rendlík Ristochef Professional Pensofal 16 cm

Popis produktu

Chcete vařit či péct jako profesionální italský kuchař?
S nádobím značky PENSOFAL to zvládnete! Krásné a pohodlné nádobí ze série Ristochef italské značky Pensofal je vyrobeno z tlakově litého hliníku a zdobeno v moderním jednoduchém stylu. Vnější a vnitřní povrchy jsou leštěné anebo satinované, takže každý kus nádobí má elegantní a klasický vzhled. 
Rendlík na indukci i do trouby
Pohodlné ocelové rukojeti dotvářejí minimalistický design a nepřehřívají se, ani při vysokých teplotách. Jako vnitřní nepřilnavá vrstva je použita inovativní vrstva Biotank, která neobsahuje PFOA a jiné škodlivé látky. Nádobí má vynikající dvojité dno z nerezové oceli, které je odolné proti deformaci a má maximální výkon díky širší kontaktní ploše. Skvělé pro úsporu energie a větší uchování tepla. Vhodné pro vaření v troubě.
 




Země původu


Itálie




Materiál


Hliník




Vnější vrstva


Nepřilnavá Biotank, bez obsahu olova, kadmia a PFOA




Tepelný zdroj


Plyn, elektrická deska, sklokeramika,  halogen, indukce




Průměr


16 cm




Tloušťka dna


4,5 mm




Rukojeť


Ocelová




Vhodné do myčky


Ne




Vhodné pro použití v troubě


Ano




                               

Pensofal je italská značka kuchyňského nádobí s originálním designem. Každá řada je svým způsobem výjimečná, zajímavá a jedinečná. Nejdůležitější však je, že pokrmy připravené na výrobcích Pensofal jsou neškodné pro lidské zdraví a životní prostředí. Prostřednictvím rozsáhlých investic do výzkumu, vývoje a nejmodernějšího vybavení dosáhl Pensofal silné pozice na mnoha trzích a v současné době prodává své výrobky ve více než 60 zemích po celém světě.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Pensofal
UCPS kód 5593911
UPC kód (EAN) 8020173061167
Pozice v kategorii 17. (v Hrnce)
Pozice v kategorii 39908. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.