Úložný box 30 l EVO TOTAL

Značka: prodejce neuvedl

Úložný box  30 l EVO TOTAL

Popis produktu

Box 30 l EVO TOTAL PROTECTION nabízí svým uživatelům různé výhody. Nejen, že se do něj dá něco uložit, ale celé se to tady dá udělat systémem. Dalšími přednostmi jsou těsnění chránící před vlhkostí a nečistotami a tlumiče zabraňující lámání rohů. Madla jsou stabilní, takže boxy se snadno přenášejí i v naloženém stavu.


Krabice vnáší řád do každého chaosu

Rothovy boxy můžete využít k uskladnění věcí, které zrovna nepotřebujete. V dětském pokojíčku můžete mít pořádek i například tak, že do něj uložíte hračky nebo jiné drobnosti. Pokud jsou krabice průhledné, je dobře vidět, co je uvnitř. Pokud jsou opatřeny víkem, lze je stohovat na sebe. Když se nepoužívají, lze je naskládat do sebe. Tuto krabici a další velikosti i další položky od Rotho seženete zde v obchodě. Plast boxu je nezávadný pro potraviny a samozřejmě bez škodlivých látek.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5432349
UPC kód (EAN) 7610859220981
Pozice v kategorii 70. (v Úložné boxy, koše a organizéry)
Pozice v kategorii 41171. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.