Elektricky pojízdný vertikalizací stojan pro postižené osoby

Značka: prodejce neuvedl

Elektricky pojízdný vertikalizací stojan pro postižené osoby

Popis produktu

Elektricky pojízdný vertikalizací stojan pro postižené osoby 

Motor: 250w*2 brush motor

Barva: červená/ černáVelikost: 90cm*60cm*74cmVaha: 55kgBatterka: 24V20AH lead-acidNosnost :200kg

Jedná se o rehabilitační pomůcku, určenou pro imobilní osoby (děti i dospělé o tělesné výšce od 105 cm do 190 cm a hmotnosti do 125 kg), které z jakýchkoliv důvodů (ortopedické vady, neurologická onemocnění aj.) nejsou schopny samostatného stoje. Je-li u pacienta indikována vertikální poloha a pacient ji sám bez pomoci nezvládá, zařízení zajistí fixaci dolních končetin (chodidla lze samostatně propínat všemi směry), pánve,  a umožní pacientovi ve stabilní a bezpečné vertikální poloze aktivně a samostatně zapojit horní končetiny do nejrůznějších činností a pohybovát se po okoli. Zařízení je zvláště vhodné pro děti, u nichž je vertikální poloha indikována a které vzhledem ke svému postižení tuto polohu dosud nepoznaly - děti s dětskou mozkovou obrnou. Zanedbatelný není ani vliv vertikální polohy na správnou funkci a rozvoj nitrohrudních a nitrobřišních orgánů.

Konstrukce zařízení je převážně kovová, z tenkostěnných ocelových trubek a profilů. Opěrka kolen, sedák, bederní opěrka, boční opěrky, opěrka zad, potažené koženkou, stupačky chodidel a pracovní plocha jsou dřevěné, lakované. Spodní rám stojanu má dva otočná pojezdová kolečka opatřena nášlapnými brzdami. Variabilní upínací elementy jsou zajištěny stavěcími šrouby s ovládacími kovovými pákami.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5560568
Pozice v kategorii 27. (v Elektrická vozítka pro seniory)
Pozice v kategorii 529. (v Auto-moto)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.