Vetom

Značka: ANIKAMAX s.r.o.,

Novinka
Vetom
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených
Přidat do oblíbených

Popis produktu

Preparáty série VETOM jsou probiotika, která obsahují mikrobiální buněčné hmoty živých spor bakterií Bacillus subtilis. ... Během svého vývoje potkávala na své cestě viry, plísně a bakterie, které ji nutily vytvořit si takové protilátky, aby přežila a mohla se dál rozmnožovat.

Zobrazit více

Popis produktu

Biologicky aktivní prášek Komarova se používá jako dodatečný zdroj probiotických mikroorganismů, vlákniny, vitamínů (A, B1, B2, B6, B12, B5, B9 (kyselina listová), biotin), makro- (vápník, hořčík, fosfor, draslík) a stopové prvky (železo , mangan, měď, zinek, molybden, selen), nenasycené mastné kyseliny (linolové, linolenové, arachidonové).
Účinek je dán na základě vlastností modrozelené řasy Spirulina platensis a bakterií Bacillus subtilis, které se množí převážně v tlustém střevě: Proteolytické, amylolytické, celulolytických enzymy; bacitracín, potlačující růst a vývoj patogenní a oportunní mikroflóry; jiné biologicky účinné látky. Protože tento střevní mikrobiální prostředek nastavuje střevo na evolučně odpovídající současnou normu, očistí se střevní stěny od nestravitelných zbytků potravin, což podporuje aktivní odvod toxinů z těla, plynulé poskytování biologicky aktivních látek a a živin. Pod vlivem prášku se normalizují: trávení, absorpce a metabolismu železa, vápníku, tuků, bílkovin, sacharidů, triglyceridů, aminokyselin, dipeptidů, cukrů, solí žlučových kyselin, kyselost média v gastrointestinálním traktu. Prášek stimuluje produkci endogenních interferonů, což zajišťuje optimální fungování imunitního systému.

Zobrazit více

Popis produktu

Účinek je zajištěn vlastnostmi složek, které tvoří Vetomgin 8.21. Pod jejich vlivem je u každého člověka vytvářeno optimální mikrobiální složení ve střevech a aktivován Krebsův cyklus. V důsledku tohoto procesu se optimalizuje práce systémů, které chrání tělo před vnějšími nepříznivými vlivy , včetně infekčních mikroorganismů. Optimalizuje se práce i regulačních systémů v těle zajišťujících aktivní zásobení buněk těla kyslíkem; vytváří se energetická rezerva; aktivuje se syntéza pro organismus životně důležitých molekul, jako jsou aminokyseliny, sacharidy, mastné kyseliny, a další.
Rozsah aplikace
Doporučuje se jako další zdroj probiotických mikroorganismů pro zlepšení kvality života.

Zobrazit více

Popis produktu

Efekt zajišťují vlastnosti bakterií Bacillus subtilis, které se reprodukují hlavně v tlustém střevě, vylučují: proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy; pomáhají tělu s interferonem a-2 lidským leukocytem; bacitracin, potlačující růst a vývoj patogenní a oportunní mikroflóry; jiné biologicky účinné látky. Protože tento proces střevní mikrobiální prostředek se převádí na odpovídající evolučně současné normy, očistí se od její stěny od nestravitelných zbytků potravin, které podporuje aktivní vylučování toxinů z těla, plynulý přísun biologicky aktivních látek a živin. Pod vlivem Vetom 1.1 se normalizuje metabolismus, trávení a absorpce biologicky aktivních složek potravy v gastrointestinálním traktu.

Zobrazit více

Popis produktu

Biologicky aktivní látka Vetom 1.23 se používá jako dodatečný zdroj probiotických mikroorganismů pro regeneraci lidského těla.
Účinek se projevuje díky vlastností bakterií Bacillus subtilis, které se množí převážně v tlustém střevě, vytváří proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy; bacitracín, potlačující růst a vývoj patogenní a oportunní mikroflóry; jiné biologicky účinné látky. Pomáhá tělu s interferonem. Protože tento proces převádí střevní mikrobiální prostředí na odpovídající evolučně současnou normu, očistí se střevní stěny od nestravitelných zbytků potravin, což podporuje aktivní odvod toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetom 1,23 se normalizuje trávení, absorpce a metabolismus železa, vápníku, tuků, bílkovin, sacharidů, triglyceridů, aminokyselin, dipeptidů, cukrů, soli žlučových kyselin, kyselost média v gastrointestinálním traktu. Aplikace přípravku Vetom 1.23 pomáhá lidskému tělu udržovat zdraví.

Zobrazit více

Popis produktu

 

Zlepšení účinku poskytované vlastnostmi bakterie Bacillus amyloliquefaciens, které se množí ve střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy, biologicky aktivních látky, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. V důsledku tohoto procesu je normalizováno střevní mikrobiální složení na odpovídající evolučně současnou normu, střevní stěny jsou vyčištěny od nestravitelných zbytků potravy, podporuje aktivní vylučování toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetomu 2 se normalizuje: metabolismus, trávení a absorpce biologicky aktivních složek potravy v gastrointestinálním traktu.

Zobrazit více

Popis produktu

Biologicky účinná látka Vetom 2,26 se používá jako dodatečný zdroj probiotických mikroorganismů pro obnovu lidského těla.
Léčebný účinek poskytují vlastnosti bakterií, Bacillus subtilis a Bacillus amyloliquefaciens, které se množí ve střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy, podporují organismus ohledně tvorby interferonu a dalších látek, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. Protože tento proces převádí střevní mikrobiální prostředí na odpovídající evolučně současnou normu, očistí se střevní stěny od nestravitelných zbytků potravin, což podporuje aktivní odvod toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetom 2,26 se normalizuje: trávení, absorpce a metabolismus železa, vápníku, tuků, bílkovin, sacharidů, triglyceridů, aminokyselin, dipeptidů, cukrů, soli žlučových kyselin, kyselost média v gastrointestinálním traktu. Aplikace Vetomu 2.26 pomáhá lidskému tělu udržovat zdraví.

Zobrazit více

Popis produktu

Popis

Zlepšení účinku díky vlastnostem bakterií Bacillus amyloliquefaciens, které se množí převážně v tlustém střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytických enzymy, biologicky aktivní látky, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. V důsledku tohoto procesu je normalizováno střevní mikrobiální složení na odpovídající evolučně současnou normu, střevní stěny jsou vyčištěny od nestravitelných zbytků potravy, které brání aktivnímu vylučování toxinů z těla, tělo je plynulé zásobeno biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem normalizace Vetom 3 se upravuje: metabolismus, trávení a absorpce biologicky aktivních složek potravy v gastrointestinálním traktu.

Zobrazit více

Popis produktu

Biologicky aktivní látka Vetom 3.22 se používá jako dodatečný zdroj probiotických mikroorganismů k regeneraci lidského těla.
Účinek se projevuje díky vlastnostem bakterií Bacillus amyloliquefaciens, které se množí převážně v tlustém střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy, biologicky aktivní látky, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. Protože tento proces převádí střevní mikrobiální prostředí na odpovídající evolučně současnou normu, očistí se střevní stěny od nestravitelných zbytků potravin, což podporuje aktivní odvod toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetom 3,22 se normalizuje: trávení, absorpce a metabolismu železa, vápníku, tuků, bílkovin, sacharidů, triglyceridů, aminokyselin, dipeptidů, cukrů, soli žlučových kyselin, kyselost média v gastrointestinálním traktu. Aplikace Vetomu 3.22 pomáhá lidskému tělu udržovat zdraví.

Zobrazit více

Popis produktu

 

Popis:

Zlepšení účinku poskytované vlastnostmi bakterie Bacillus amyloliquefaciens, které se množí převážně v tenkém střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy, biologicky aktivních látky, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. V důsledku tohoto procesu je střevní mikrobiální složení normalizováno na odpovídající evolučně současnou normu, střevní stěny jsou vyčištěné od nestravitelných zbytků potravy, což podporuje aktivní vylučování toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetomu 4 se normalizuje metabolismus, trávení a absorpce biologicky aktivních složek potravy v gastrointestinálním traktu.

Zobrazit více

Popis produktu

Biologicky aktivní látka Vetom 4.24 se používá jako další zdroj probiotických mikroorganismů pro zlepšení lidského těla.
Účinek se projevuje díky vlastnostem bakterií Bacillus amyloliquefaciens, které se množí převážně v tenkém střevě, vylučují proteolytické, amylolytické, celulolytické enzymy, biologicky aktivní látky, které inhibují růst a vývoj patogenních a podmíněně patogenních mikroorganizmů. Protože tento proces převádí střevní mikrobiální prostředí na odpovídající evolučně současnou normu, očistí se střevní stěny od nestravitelných zbytků potravin, což podporuje aktivní odvod toxinů z těla, plynulé zásobení biologicky aktivními látkami a živinami. Pod vlivem Vetom 4,24 se normalizuje trávení, absorpce a metabolismus železao, vápníku, tuků, bílkovin, sacharidů, triglyceridů, aminokyselin, dipeptidů, cukrů, soli žlučových kyselin, kyselost média v gastrointestinálním traktu. Aplikace přípravku Vetom 4.24 pomáhá lidskému tělu udržovat zdraví.

Zobrazit více

Popis produktu

Preparáty série VETOM jsou probiotika, která obsahují mikrobiální buněčné hmoty živých spor bakterií Bacillus subtilis. ... Během svého vývoje potkávala na své cestě viry, plísně a bakterie, které ji nutily vytvořit si takové protilátky, aby přežila a mohla se dál rozmnožovat.

2 ks Vetom 1.1 + 2 ks Vetom 4+ 2 ks Vetom 3

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 10,0 cm
Šířka zabaleného produktu 10,0 cm
Délka zabaleného produktu 10,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,50 kg
Výrobce ANIKAMAX s.r.o.,
UCPS kód 2894572
UPC kód (EAN) 40000000

Dotazy na produkt

Dotazy a odpovědi:

Dobrý den. Chci si objednat Vetom 2.26 - kapky 10 ml 2X. V objednávce jsem zvolil dopravu do zásilkovny, ale nebyla mi nabídnuta adresa odběru, tudíž nevím kde je odběr možný. Procházka
Dobrý den, zásilkovnu volíme vždy co nejblíže bydliště zákazníka.

Dobrý den, jak se užívá Vetom s probiotiky v kapkách? Nikde jsem nenašla návod na použití.
Děkuji Lipenská
Dobrý den,
omlouváme se, texty budeme upravovat. Buď se berou kapsle nebo kapky. diabetici rozhodně kapky a vždy se začíná řadou číslo 1 po 2 baleních. Vyjde to na 10 dní. Pak máte 10 dní mezeru a podle průběhu pak radíme řadu 3 po 2 balení a pak řadu 4 po 10 denní další mezeře. Případně se řada 3 a 4 dá nahradit řadou 2.

Zákaznický servis pak poskytujeme na čísle 773 933 227

s pozdravem

Pavel Vavřík

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.