Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler 5 knotů Art in the Park 340 g Fialová

Značka: prodejce neuvedl

Yankee Candle vonná svíčka Signature Tumbler 5 knotů Art in the Park 340 g Fialová

Popis produktu

Vstupte do živé energie uměleckého festivalu v parku, kde je vzduch plný kreativity a vzrušení. Lákavá vůně zeleného jablka se mísí s jemnou vůní květin a hladkým základem dřevin a vytváří tak symfonii vůní, která podněcuje představivost. Zapalte svíčku Yankee Candle Art in the Park a přeneste se do světa, kde inspirace volně proudí a kde je možné cokoli. 


Dopřejte si dokonalý zážitek z čistého hoření, intenzivní vůně a krásného designu. Díky 5 knotům ze 100% bavlny se rychleji vytvoří voskové jezírko a vůně se tak rychleji rozvine do prostoru. Svíčku můžete pálit kratší dobu. Skvostné etikety jsou inspirovány ručními ilustracemi. Tato svíčka obsahuje směs hladkého sójového vosku s vysoce kvalitními vonnými oleji a má tak krásnou barvu beze skvrn. Vytváří méně popela než jiné svíčky. Víčko můžete použít jako podstavec pro svíčku. Doba hoření této svíčky je až 28 hodin.


Hlava: zelené jablko, fialka, leknínSrdce: jasmín, růže, ylang ylangZáklad: santalové dřevo, cedrové dřevo, čisté pižmo

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Yankee Candle
UCPS kód 5316854
UPC kód (EAN) 5038581151250
Pozice v kategorii 221. (v Svíčky)
Pozice v kategorii 3331. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.