Zaručená ochrana před nečekanými povětrnostními vlivy! Střešní membrána COMFORT 220 g/m2 s inovativními samolepícími páskami.

Značka: prodejce neuvedl

Zaručená ochrana před nečekanými povětrnostními vlivy! Střešní membrána COMFORT 220 g/m2 s inovativními samolepícími páskami.

Popis produktu

Střešní membrána COMFORT je vysoce kvalitní a třívrstvá fólie, která je speciálně navržena pro použití na šikmých střechách s izolací a odvětráním, a také na střechách s plným bedněním a nízkým sklonem. Je to jedna z nejvýkonnějších membrán ve své třídě a je tak preferována náročnými pokrývači. Má vysokou odolnost proti protržení a lze ji použít s různými střešními materiály, jako jsou betonové, pálené tašky, plechy nebo hliníkové plechy.
Hlavní výhody této membrány jsou její extrémní odolnost proti protržení, vysoká vodotěsnost a vysoká difúzní schopnost, která umožňuje odvádění vlhkosti z podkroví. Její unikátní konstrukce umožňuje použití bez ventilované mezery mezi membránou a izolací, což snižuje náklady na instalaci. Může být použita při rekonstrukcích střechy a podkroví a je vhodná pro různé typy pokrytí. Navíc je dodávána se 2 samolepícími páskami, což zajišťuje snadnou instalaci a bezpečné upevnění.
Střešní membrána COMFORT je ideálním řešením pro profesionální pokrývače a majitele nemovitostí, kteří si přejí vynikající ochranu a spolehlivost své střechy.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843475
Pozice v kategorii 35. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41589. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.