Arnika krém 75 ml

Značka: Natura House

Novinka
Arnika krém 75 ml

Popis produktu

Arnika horská patří k nejznámějším léčivým rostlinám a připisují se jí mimořádné léčivé a podpůrné účinky. Je známá svou schopností podporovat prokrvení pokožky, což vede ke zlepšení toku lymfatických tekutin v místě aplikace a tím příznivě ovlivňuje vstřebávání krevních podlitin, zmenšování otoků a pomáhá při regeneraci buněk a hojení drobných tupých poranění.

 

ARNIKA KRÉM je velmi jemný, neparfemovaný bylinný krém s vysokým obsahem extraktu z Arniky horské a komplexu aktivních přírodních látek, které mají příznivý účinek na pokožku.  

Je vhodný pro každodenní péči o pokožku, na uklidnění, ošetření a regeneraci drobných tupých poranění jako: modřiny, podlitiny, pohmožděniny, podvrtnutí a otoky. Má blahodárný účinek na pohybový aparát. Pomáhá zmírňovat průběh zánětových procesů a urychluje vstřebávání krevních podlitin, výronů a podlitin. Regeneruje bolestivé svaly, natáhnuté šlachy a klouby po sportu či vetší fyzické zátěži. Je vhodným doplňkovým prostředkem při revmatizmu.

Vitamíny C a E chrání pokožku před působením volných radikálů, oxidačním stresem a příznivě působí na její vitalitu a regeneraci.

Krém neobsahuje minerální oleje a parafin, velmi rychle se vstřebává, je velmi dobře tolerovaný a zachovává neporušenou fyziologickou funkci pokožky.

 

Použití:

Naneste tenkou vrstvu krému na čistou a neporušenou pokožku jednou až dvakrát denně a vmasírujte ho až do úplného vstřebání. JEN PRO VNĚJŠÍ POUŽITÍ.

NEPOUŽÍVEJTE PŘI ALERGII NA ARNIKU.

 

Aktivní složky: 10% extrakt z arniky horské, hydratační a výživný komplex (rostlinný olej, pšeničný protein, včelí vosk, přírodní hydratační faktor – rostlinný glycerin, kyselina mléčná, panthenol (Provitamín B5), vitamin C, vitamin E

 

99% ingredienci přírodního původu

 

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

 

BEZ PARFÉMŮ, BEZ BARVIV

 

Neobsahuje: minerální oleje, PEG, PPG, parafiny, silikóny, parabeny, parfémy, barviva.

 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 17,0 cm
Šířka zabaleného produktu 3,0 cm
Délka zabaleného produktu 5,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,10 kg
Výrobce Natura House Italy
UCPS kód 3523375
UPC kód (EAN) 8000921304104
Pozice v kategorii 2. (v Krémy na nohy)
Pozice v kategorii 2878. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.